Derfor blev Archie hjemme i Canada

Harry og Meghan har været i London for at afvikle deres sidste officielle pligter som royale. Archie blev hjemme i Canada.

Udgivet Opdateret

Med deltagelsen ved Commonwealth Day gudstjenesten i Westminster Abbey den 9. marts er det nu slut med officielle, royale pligter for Harry og Meghan.

Artiklen fortsætter under videoen

Meghan er ifølge Mirror allerede returneret til Canada, mens Harry fortsat er i Storbritannien for at få styr på et par løse ender.

Under opholdet har man af gode grunde intet set til deres nu 10 måneder gamle søn Archie og det er der en ganske god grund til. De valgte nemlig at lade ham blive hjemme hos sin barnepige i Canada.

Det er faldet mange kritikere for brystet. Ikke mindst fordi det efterhånden er længe siden, dronningen og prins Philip har mødt deres yngste oldebarn. Nogle er endda gået så langt som at kalde det for ondskabsfuldt.

Ifølge journalisten, Bryony Gordon, der er tæt på parret og som også har interviewet Harry under opholdet, er der dog en ganske god grund til parrets beslutning. Den blev taget for at beskytte Archie mod coronasmitte.

Hun var inviteret med til et møde, Meghan havde med en gruppe Commonwealth studenter på Buckingham Palace umiddelbart inden gudstjenesten i Westminster Abbey.

Her blev der blandet andet talt om kræftbehandling i Rwanda og klimaforsknings-projekter i Indien. Men også om hvordan man forhindrer den globale spredning af coronavirus.

“Det var i den forbindelse, det kom frem, at det netop er faren for coronasmitte, der fik Harry og Meghan til at holde Archie hjemme i Canada”, skriver hun i en artikel i The Telegraph.

De er iøvrigt ikke de eneste i den britiske kongefamilie, der har truffet forholdsregler omkring coronavirus. For eksempel må dronningen og prins Charles ikke længere give hånd, når de hilser på folk.

Harry og Meghan fratræder officielt som fremtrædende medlemmer af den britiske kongefamilie med udgangen af marts måned.

Powered by Labrador CMS