Deres første møde udviklede sig eksplosivt

Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorff havde et højlydt skænderi den første aften, de mødte hinanden.

Philine Roepstorff var ikke imponeret af Nicklas Bendtner, da de mødte hinanden første gang. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Udgivet Opdateret

Der er en hårfin grænse mellem kærlighed og had, og den grænse udforskede fodboldspiller Nicklas Bendtner og hans kæreste, modellen Philine Roepstorff, da de for omkring seks år siden mødte hinanden første gang.

I det nye reportageprogram “Bendtner & Philine”, som handler om det celebre par, fortæller de historien om den søndag aften, de første gang mødte hinanden til en privatfest, som Nicklas Bendtner havde inviteret til i København.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Ifølge Philine Roepstorff var hun blevet overtalt af en af sine veninder til at tage med, fordi veninden var lun på en af drengene til festen.

– Jeg sagde “fint”, så vi tog derover, og det første jeg ser, da jeg kommer ind i lejligheden, er Nicklas, der sidder i en sofa med tre damer kravlende over sig. Jeg tænkte bare “oh God. Hold kæft en klaphat, der sidder derovre”.

– Så jeg går videre hen til hans venner og står og snakker, og så kommer manden (Nicklas, red.) op – stor som han er – og stiller sig ind foran mig, fortæller 27-årige Philine Roepstorff, som til daglig arbejder som model.

Udvekslede telefonnumre

Nicklas Bendtner sagde til Philine Roepstorff, at han syntes, det var normal god opførsel at hilse på værten. Men det var der ingen grund til, mente Philine Roepstorff.

– Jeg sagde: “Jeg ved godt, hvad du hedder”. Og så sagde han: “Men jeg ved ikke, hvad du hedder”. Og så startede det der og endte med, at vi var styrtende uvenner.

– Vi sad og råbte ad hinanden, og folk var sådan her “easy”. Han prøvede at bilde mig ind, at han ikke havde en kæreste, som jeg mente, at han havde, og han var bare en nar. Og jeg havde en kæreste, så det var også ligegyldigt om han havde eller ikke havde, siger Philine Roepstorff.

Men på trods af skænderiet var der alligevel en interesse fra begge parter.

Philine Roepstorff blev i hvert fald sammen med sine tre veninder i lejligheden og sov – uden at der ifølge modellen skete noget i mellem hende og Nicklas Bendtner.

Men om morgenen udvekslede de numre.

– Og så begyndte vi at snakke sammen der fra, fortæller Nicklas Bendtner.

“Bendtner & Philine” kan ses på Dplay hver torsdag.

Powered by Labrador CMS