Depps advokater indkalder Kate Moss

En profileret retssag mellem Johnny Depp og Amber Heard nærmer sig afslutningen. Onsdag skal Kate Moss vidne

Udgivet Opdateret

Den britiske model Kate Moss ventes onsdag at vidne i den igangværende retssag mellem skuespillerne Johnny Depp og Amber Heard.

Det skriver det britiske medie BBC og nyhedsbureauet AFP.

Moss og Depp var kærester i en årrække i 1990'erne.

Moss er blevet indkaldt som vidne af Depps advokater, efter at Heard nævnte hende tidligere i sagen. 

Vidner via video

Fra vidneskranken henviste Amber Heard til meldinger om, at Depp engang skulle have skubbet Kate Moss ned ad en trappe.

Kate Moss ventes at vidne gennem en videoforbindelse onsdag.

Kate Moss og Johnny Depp ses her sammen ved filmfestivalen i Cannes i 1998. De to var kærester i en årrække i 1990'erne.
Kate Moss og Johnny Depp ses her sammen ved filmfestivalen i Cannes i 1998. De to var kærester i en årrække i 1990'erne.

Sagsøgt for 50 millioner dollar

I den højt profilerede retssag er Amber Heard sagsøgt for 50 millioner dollar af eksmanden Johnny Depp for injurier. 

Heard har samtidig sagsøgt Depp for det dobbelte beløb for at kalde hende en løgner.

Sagens dommer, Penney Azcarata, har planlagt de afsluttende bemærkninger til at finde sted fredag. Herefter skal juryen votere.

Skifter mening

BBC skriver tirsdag, at Heards advokater angiveligt har skiftet mening og valgt, at de ikke vil indkalde Johnny Depp som vidne.

Heard, der blandt andet er kendt for sin rolle i filmen "Aquaman", har tidligere under retssagen anklaget Johnny Depp for at være voldelig. 

Det afviste Johnny Depp, da han var i vidneskranken før Heard.

58-årige Johnny Depp, der engang var blandt de største filmstjerner i Hollywood, har sagt, at retssagen har kostet ham "alt".

JOHNNY DEPP

John Christopher Depp II (født den 9. juni 1963 i Owensboro, Kentucky, USA) er en amerikansk skuespiller, der er kendt for sine roller som lidt småskøre og excentriske figurer, som hovedpersonen i fx Sweeney Todd: Den djævelske barber fra Fleet Street, Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean-quadrilogien og som Willy Wonka i Charlie og chokoladefabrikken. H

an har samarbejdet meget med instruktør og nære ven, Tim Burton i otte film: Edward Saksehånd (1990), Ed Wood (1994), Sleepy Hollow (1999), Charlie og chokoladefabrikken (2005), Corpse Bride (2005) Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007) Alice in Wonderland (2010) og Dark Shadows (2012). 

Depp har også modtaget ros for sit skuespil af virkeligt-levende personer såsom Edward D. Wood jr., Jospeh Pistone og George Jung. 

Film med Depp på rollelisten har indtjent over $2.2 mia. i USA ved box office og over $4.7 mia. verden over. 

Depp har været nomineret til 3 Oscars og han har vundet en Golden Globe og en Screen Actors Guild Award.

Kilde: Wikipedia

En ny "Pirates of the Caribbean"-film er blevet sat på pause, og filmserien "Fantastiske skabninger" har fundet en erstatning for skuespilleren.

For under to år siden tabte Depp en sag mod den britiske tabloidavis The Sun. Avisen havde kaldt ham en "wife beater" (en der slår sin hustru, red.).

Under en retssag i London blev det afgjort, at han flere gange havde overfaldet Amber Heard og fået hende til at frygte for sit liv.

Powered by Labrador CMS