Den største julefilm har faktisk en efterfølger

"Love Actually" er i manges øjne en af de bedste julefilm, der nogen sinde har ramt det store lærred. Filmen, der er fra 2003, bliver vist hver eneste jul - og der er masser af store navne på rollelisten. Og så er der i øvrigt en to'er.

Udgivet Opdateret

Juleferie og “Love Actually” går simpelthen hånd i hånd – sådan er det. Og den største julefilm har faktisk en efterfølger.

Den er ikke en klassisk julefilm – men derimod en række af små kærlighedshistorier, der på smukkeste vis bliver bundet sammen i sidste ende.

De fleste af historierne ender – kan vi godt afsløre her – ganske fornuftigt, men der er også enkelte eventyr, der ikke ender som eventyr.

Men alt i alt er “Love Actually” en “fell good”-film, som man ikke bør snyde sig selv for.

Vildt mange stjerner er med

Den inkluderer nærmest vanvittigt mange store skuespillere – blandt andre Oscar-vinderne Colin Firth, Billy Bob Thornton og Emma Thompson.

Men også Hugh Grant, Alan Rickman, Liam Neeson, Rowan Atkinson og Keira Knightley er blandt de mange stjerne-skuespillere, der gør “Love Actually” til en stor film-oplevelse.

Og nå ja, så gør det heller ikke filmen visuelt ringere, at Claudia Schiffer træder til, når det mest brænder på.

Et ganske glimrende niveau

Også i denne jul har filmen – der tjente gode penge ind både på det store lærred og som dvd-sællert – været vist på dansk fjernsyn.

filmsitet Imdb.com er den blevet “rated” til karakteren 7,6 ud af 10, hvilket faktisk er et ganske glimrende niveau.

Men hvad mange mennesker ikke er klar over, er at der faktisk er lavet en opfølger til “Love Actually”.

Støtter et godt formål

Til støtte for projektet “Red Nose Day” gik den oprindelige instruktør af filmen – Richard Curtis – til en række af skuespillerne for at høre, om de ikke var med på en kort opdatering.

Han mente, at det ville være muligt at få magien til at ske igen. Og det var de fleste stjerner med på.

Den godt ti minutter lange film landede i marts 2017 – og viser altså de forskellige personer 13 år efter handlingen foregår i den “rigtige” udgave.

Den blev vist live på BBC – og var med til at støtte det gode formål. Og de forskellige roller er bestemt til at genkende.

Et enkelt par er ikke med

Statsministeren (Hugh Grant) er tilbage i Downing Street 10, efter han ellers havde mistet magten midlertidigt. Og han er fortsat smedet sammen med sin Natalie (spillet af Martine McCutcheon).

Der er masser af klare referencer til den rigtige “Love Actually” – og vi ser på, hvordan det er gået med de respektive personer.

Desværre afviste Emma Thompson – som spillede Karen i filmen – at være med i efterfølgeren, fordi hun følte, at det var for tæt på sin medspiller Alan Rickmans død.

Til gengæld er Kate Moss sprunget til, hvilket bestemt gør værket endnu mere seværdigt.

Hvis du er interesseret i at se opfølgeren – der varer godt en halv snes minutter – så klik ind på dette site på Cosmopolitan.

Powered by Labrador CMS