Den nye Sofie Linde

Så er der fundet en ny X Factor-vært

Udgivet Opdateret

Det har længe været et rygte, men nu bekræfter TV 2, at man har fundet afløseren for Sofie Linde som vært for X Factor.

Det bliver ikke overraskende Maria Fantino, som TV 2 "hugger" hos DR.

Her har hun blandt andet været vært på podcasten 'Curlingklubben' og senest en del af lørdagsunderholdningsprogrammet 'Fantino mod Bonde' på DR.

En drøm

For Maria Fantino er værtsopgaven på 'X Factor' en drøm, der går i opfyldelse:

- Jeg er vokset op med 'X Factor' og har drømt om en dag selv at få lov til at stå som vært på programmet og være en del af den kæmpe maskine, som 'X Factor' er. 

- Det er Danmarks allerstørste underholdningsprogram, så det er både helt vildt skræmmende og ekstremt spændende at få lov til at være med. 

Så er det bekræftet.
Så er det bekræftet.

- Jeg er superspændt på opgaven, for det er en stor en, og jeg lover at gøre mit allerallerbedste, siger Maria Fantino i en pressemeddelelse udsendt af TV 2.

"Nærværende"

På TV 2 glæder underholdningsredaktør Dorte Borregaard sig over at byde Maria Fantino velkommen til 'X Factor':

- Vi har selvfølgelig gjort os umage med at finde den helt rigtige vært til 'X Factor'. En vært, som både er et frisk pust, empatisk og nærværende.

-Jeg er meget glad for, at Maria Fantino har takket ja til opgaven, og jeg er slet ikke i tvivl om, at hun med sin naturlighed og oprigtige nysgerrighed for andre mennesker og ikke mindst hendes evne til at gribe nuet som vært passer fuldstændig perfekt til 'X Factor', siger Dorte Borregaard.

Powered by Labrador CMS