Den næste konge: Se prins Charles’ liv i billeder

Prins Charles har netop rundet de 71 år, men prinsens kalender er stadig fyldt med opgaver.

Udgivet Opdateret

Prins Charles fyldte torsdag 71 år. Den efterhånden ældre prins kan blive den ældste konge til at blive kronet i det engelske monarkis lange historie, men for prinsen, der endnu ikke er konge, så er det at fylde år altid noget ganske særligt

Som medlem af det største og mest indflydelsesrige kongehus i verden, så kan man nemlig ende med at holde fødselsdag nogle ret så interessante steder – og det er lige præcis dét, der skete torsdag den 14. november.

Her var prinsen nemlig lige ankommet til New Delhi i Indien.

Indisk fødselsdag

Detaljerne vedrørende prinsens program på dagen er ukendte, så det vides ikke med sikkerhed, om prinsen kan se frem til en fødselsdagsfejring. Det skriver Town and Country Magazine.

Selv om prins Charles er taget alene på tur, er der ingen tvivl om, at prinsen har et smil på læben over at kunne tilbringe sin fødselsdag i Indien.

Det er et land, som han altid har givet udtryk for at være glad for. Dette besøg markerer da også prinsens tiende visit i landet.

– Jeg må besøge dette vældige og diverse land, som jeg har en udsøgt kærlighed til, igen, har prinsen udtalt i en tale under et besøg i landet i 2003.

Senest besøgte han sammen med hertuginde Camilla landet i 2017, hvor de også besøgte Brunei, Singapore og Malaysia.

 

Powered by Labrador CMS