Den er god nok: Alle badegæsterne kan se frem til endnu en sæson

Et seertal på næsten 1,7 millioner - det kan man ikke bare sidde overhørig. Og det er da heller ikke nogen stor overraskelse, at TV 2 netop har offentliggjort, at Badehotellet fortsætter med endnu en sæson.

Udgivet Opdateret

Badehotellet fortsætter med endnu en sæson.

Sådan lyder ordene fra TV 2 og de to skabere af succes-serien, Hanna Lundblad og Stig Thorsboe.

Dermed er det helt officielt, at det efterhånden ikoniske seer-hit med næsten 1,7 millioner seere fortsætter med sin sjette sæson.

Men det bliver ikke bare slagets vanlige gang et år efter seneste samling episoder.

Sat punktum ved mange historier

Sidste episode i femte sæson rullede mandag aften over skærmen. Flere havde gisnet om, at serien dermed ville lukke ned for bestandig.

Her blev der sat punktum ved mange historier, da Andersens Badehotel ekstraordinært åbnede dørene en kold januaraften og samlede de vanlige sommergæster.

– Mange har gættet på, om fortællingen om Badehotellet slutter her. Det gør den ikke, fortæller forfatterne Hanna Lundblad og Stig Thorsboe ifølge TV 2.

Første del af fortællingen om badehotellet i det nordjyske er dog slut – og forude venter både det helt nye, men også det samme ‘Badehotellet’, som vi alle kender.

Et spring i tiden på seks år

– Når vi næste år vender tilbage med sjette sæson, er der gået seks år, fra vi så personerne sidst. Vi er fremme i sommeren 1939. Hotellet ligger der stadig og får fortsat besøg af de samme gæster. Ligesom de stuepiger, vi har lært at kende, også vil dukke op igen. Nogle af dem får måske nye opgaver, fortæller skaberne.

– Vi kommer op i en meget dramatisk tid, der bliver udfordrende på en helt ny måde for det lille badehotel.

Selvom serien således tager et stort spring i tid, understreger Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, at ‘Badehotellet’ ikke skifter karakter.

– For så ville det ikke være ‘Badehotellet’, siger de.

Skaberne taget en sæson ad gangen

De to skabere af tv-serien holder kortene tæt ind til kroppen og vil ikke afsløre mere om næste sæson.

– Om handlingen fortsætter udover 1939, ved vi slet ikke endnu. I lighed med første del tager vi en sæson ad gangen. Men vi har en ny fortælling, vi glæder os til at dele med seerne, siger de.

De to forfattere er allerede langt inde i skriveprocessen, så sjette sæson er klar til optagelse i sommermånederne.

Fik du ikke set “Badehotellet”, så kan samtlige episoder og sæsonerne streames på TV 2 Play.

Powered by Labrador CMS