Deler private fotos på første bryllupsdag

For at fejre prins Harry og Meghans første bryllupsdag deler parret en video med bryllupsbilleder, der ikke før er blevet offentliggjort.

Udgivet Opdateret

Sidste år fulgte flere millioner med, da prins Harry giftede sig med skuespillerinden Meghan Markle ved et overdådigt bryllup i St. George’s Chapel. Søndag kunne det royale par fejre deres et års bryllupsdag.

I den anledning delte parret en video på deres Instagramprofil Sussex Royal med billeder fra brylluppet, som ikke er blevet set før.

Bagom billeder

Den smukke sort-hvide video indeholder flere billeder, der viser mange af de ting, der skete udenfor kameravinklen, der blev transmitteret på dagen for brylluppet.

Foruden videoen, var der også en hilsen fra prins Harry og Meghan.

Tak for al den kærlighed og støtte fra så mange af jer rundt omkring i verdenen. Hver og en af jer var med til at gøre denne dag meget mere betydningsfuld“, står der skrevet i Instagramopslaget.

Royal kærlighed

Prins Harrys forhold til Meghan Markle blev for alvor en ting, da de i november 2017 annonceret deres forlovelse. Omtrent syv måneder senere blev parret gift.

Et par måneder efter var der igen store nyheder fra parret. I oktober sidste år meddelte Det Britiske Kongehus, at hertuginde Meghan ventede parrets første barn.

Prins Archie blev født den 6. maj i år.

Powered by Labrador CMS