Dansker bag ny storserie på HBO

Den danske instruktør skal instruere HBO-serien "Maniac Cop", som er baseret på kultfilmen af samme navn.

Udgivet Opdateret

Nicolas Winding Refn har fået international opmærksomhed med filmene “Drive” og “The Neon Demon”, men de seneste år har den danske instruktør også kastet sig over at lave amerikansk producerede tv-serier.

Han skal nu instruere en ny tv-serie for streaminggiganten HBO, som får titlen “Maniac Cop”.

Det skriver det amerikanske medie Variety.

Tv-serien er baseret på kultfilmene “Maniac Cop”, “Maniac Cop 2” og “Maniac Cop 3: Badge of Silence” fra henholdsvis 1988, 1990 og 1993.

Serien udspiller sig i Los Angeles og kommer ifølge Variety til at følge en række karakterer – heriblandt en politibetjent, en kriminel og en morder, der er løs i gaderne, og som skaber frygt og kaos i byen.

Drøm går i opfyldelse

Nicolas Winding Refn skal på serien arbejde sammen med den amerikanske instruktør John Hyams, som er bedst kendt for science fiction-filmene “Universal Soldier”.

Og det er en drøm for Nicolas Winding Refn.

– Jeg har altid beundret John Hyams. Vi har talt om at genindspille Maniac Cop-filmene i mange år.

– At lave filmene til en tv-serie giver os mulighed for at realisere vores vildeste ambitioner og nå et enormt publikum via vores partnere hos HBO og Canal Plus. Serien vil blive en actionfyldt horror odysse, og med tanke på tilstanden i verden lige nu vil “Maniac Cop” også blive en stærk kommentar til civilisationens fald, siger han.

I Danmark er Nicolas Winding Refn især berømt for Pusher-filmene.

Han har for nylig instrueret krimiserien “Too Old To Die Young” for mediegiganten Amazon. Det var hans første amerikansk producerede tv-serie.

Powered by Labrador CMS