Danske kendisser vender hjem til jul

Kendte danskere begynder så småt at rejse hjem for at holde jul.

Udgivet Opdateret

Julen nærmer sig, og for mange skal den søde højtid fejres med god julemad og dans om juletræet sammen med den nære familie.

Med kun tre dage til juleaften er flere danske kendisser så småt begyndt at vende hjem fra deres udlandseventyr for at fejre juleaften i familiens skød.

På det seneste har hitbandet Lukas Graham opnået stor succes i USA, og i løbet af året har gruppen spillet den ene amerikanske koncert efter den anden.

Koncerter på pause

Nu sætter bandet koncerterne på pause for en kort bemærkning for at holde juleferie. Det skriver Lukas Graham på Instagram.

– Og nu flyver vi hjem til jul. Vi har spillet nogle fantastiske koncerter og mødt nogle vidunderlige mennesker denne vinter. Vi vil være tilbage igen til januar, skriver bandet på det sociale medie.

Vender hjem til familien

De seneste dage har den danske supermodel Helena Christensen også befundet sig i USA. I hvert fald har hun på Instagram delt flere billeder af julelys i New York, hvor hun bor til daglig.

I et nyt opslag på det sociale medie fortæller den 47-årige model og fotograf ligeledes, at hun nu vender hjem til familien.

– Flyver hjem i dag. Familietid, skriver Helena Christensen efterfulgt af et juletræsikon til et billede af sig selv og sin mor.

– Sløret og træt

Den 24-årige model Cecilie Haugaard har også sat kursen mod Danmark. De seneste dage har modellen, der bor sammen med popsangeren Christopher i København, delt billeder fra modelarbejdet i Berlin.

– Jeg er sløret og træt. Men det betyder ikke noget, fordi jeg endelig vender hjem til jul, skriver hun til et sløret billede af sig selv på Instagram.

Zangenberg i Vietnam

Det er dog ikke alle de danske kendisser, der skal holde jul i kendte omgivelser.

Skuespilleren Julie Zangenberg skal i stedet fejre julen under varmere himmelstrøg sammen med sin familie.

– På vej til jul og nytår i Vietnam med min dejlige familie, skriver hun på Instagram, hvor hun har delt et billede af sig selv i lufthavnen.

Se opdateringerne her:


Flying back home today. Family time 🎄Mi mamita y yo.

A photo posted by Helena (@helenachristensen) on Dec 20, 2016 at 10:20am PST


I'm blurred and tired, but it doesn't matter, because I'm finally heading home for Christmas 😌💭🎄💖

A photo posted by Cecilie Haugaard (@cillemouse) on Dec 20, 2016 at 11:08am PST/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS