Dansk supermodel skaber splid hos Beckham

Danske Helena Christensen er blevet centrum i et stort drama i en af verdens mest kendte familier.

Udgivet Opdateret

Det er få ægteskaber i den buldrende showbiz-branche, der er som omtalt og i mediernes søgelys, som familien Beckham. Den gigantiske fodboldstjerne med modellooket i David Beckham og den vævre superstjerne fra historiens måske største pigeband i Victoria Beckham fra Spice Girls.

Gennem årene har parret flere gange været i mediernes søgelys, men nu er der eftersigende knas i ægteskabet på grund af en dansk supermodel. Der kører nemlig lige nu historier om, at Victoria Beckham er yderst utilfreds med, at David Beckham har et nært venskab med den danske supermodel Helena Christensen, der også er single.

Helena Christensen og David Beckham mødtes første gang i december 2018, hvor der blev delt et billede af de to til en fest i Miami. Og en anonym kilde nær familien Beckham fortæller til The Sun, at Victoria har det svært med Davids mange venskaber.

-Victoria er ofte nervøs omkring Davids venskaber med kvindelige berømtheder. Der er noget naturligt jalousi, fordi hun gerne vil bruge mere tid med ham, siger kilden til The Sun.

Davids mange kvinder

Men Helena Christensen er ikke den eneste veninde, som Victoria Beckham har det svært med. Det viser sig nemlig, at David Beckham har gået til flere fester og arrangementer, hvor Bella Hadid, der er en 22-årig modelstjerne.

– Bella og David har hængt ud sammen flere gange nu. Men Victoria hørte noget omkring en fest i Miami, der irriterede hende, fordi hun ikke kunne deltage, fortæller kilden til The Sun.

David og Victoria Beckham har været gift i 19 år, men der har flere gange i årenes løb været historier fremme om, hvorvidt David Beckham har haft en partner ved siden af.

I galleriet øverst kan du se nogle af de kvinder, som David Beckham gennem årene har været rygtet sammen med.

Powered by Labrador CMS