Dansk sanger får hjertestop midt under koncert: Blev lagt i koma

Sangeren faldt om under en koncert med hjertestop. Nu har han fået installeret en pacemaker.

Johnny Cash-imitatoren er kommet sig helt efter et hjertestop midt under en koncert sidste fredag. Nu skal han have indopereret en pacemaker. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Den danske sanger og Johnny Cash-imitator Dennis Lydom faldt for en uge siden om med hjertestop under en koncert i byen Ejsing. Tililende tilskuere ydede sangeren førstehjælp, og han blev senere fløjet med lægehelikopter til Aarhus Universitetshospital i Skejby.

Dennis Lydom fortæller nu i et opslag på Facebook, at han er kommet sig uden mén, selvom han var død i 30 minutter i forbindelse med hjertestoppet.

Jeg kommer mig uden mén selvom det i fredags så sort ud – var død i 30 min. før jeg blev stødt tilbage til livet. Hvert minut tæller og man frygtede, at hjerne og organer havde taget skade. Jeg blev kølet ned og lagt i koma. Søndag blev jeg vækket fra komaen og vågnede gudskelov op, som mig selv. Dagene efter genvandt jeg min fulde fysiske funktion,” skriver sangeren blandt andet på Facebook.

Sangeren, der er med i bandet Johnny Horsepower, oplyser desuden, at han lørdag vil få indopereret en pacemaker.

Du kan læse mere om den dramatiske koncert, hvor Dennis Lydom pludselig faldt om midt i et nummer på scenen i denne artikel:

Dansk sanger får hjertestop på scenen – midt i sang

Powered by Labrador CMS