Dansk komiker sender hilsen til syg Povl Dissing

Sangeren Povl Dissing er i øjeblikket indlagt, og komikeren Rasmus Bjerg har sendt ham en varm hilsen.

Sangeren Povl Dissing faldt i sidste uge om i Spanien på grund af en hjerneblødning. Han er nu indlagt, men hans tilstand er stabil efter omstændighederne. Foto: Erik Refner/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Den danske sanger Povl Dissing faldt i sidste uge om i Spanien, da han blev ramt af en hjerneblødning.

Derfor er den 79-årige sangskriver i øjeblikket indlagt på intensivafdelingen på et hospital i landet. Det skriver Politiken.

Efter den triste nyhed kom frem har flere sendt deres varmeste tanker til Povl Dissing på de sociale medier, og særligt i mediernes kommentarspor på Facebook er det fyldt med hilsner og ønsker om god bedring.

Komiker sender en hilsen

Også den danske komiker og skuespiller Rasmus Bjerg har sendt en hilsen til sangeren. På det sociale medie Instagram har han således delt et billede af den danske sangskriver, der er i sit es bag mikrofonen.

– Tusind tanker til vor elskede troubadour, skriver Rasmus Bjerg til billedet.

Dissing slog hovedet

Ifølge Ekstra Bladet og BT slog Dissing hovedet under sit ildebefindende og er nu indlagt til observation. Efter omstændighederne er visesangerens tilstand stabil.

Povl Dissing var rejst til Spanien for at indspille flamencoalbummet “Povl Dissing og Flamencolegenderne”, der efter planen skulle have været udgivet den 5. juni i år.

Sygdommen betyder desuden, at en række af musikerens planlagte koncerter i Aarhus aflyses.

Den 79-årige sanger og sangskriver slog for alvor igennem i Danmark, da han sammen med digteren Benny Andersen udgav albummet “Svantes Viser” i 1973, og flere af sangene fra albummet er i dag at finde i højskolesangbogen.

Siden har han udgivet adskillige album, og Povl Dissing har desuden medvirket i flere teaterproduktioner.

Se Rasmus Bjergs hilsen her:

Tusind tanker til vor elskede troubadour ❤☀

A post shared by Rasmus Bjerg (@bjergrasmus) on Feb 27, 2017 at 11:48am PST


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS