Dansk kendis har fundet kærligheden igen

Skuespiller og tidligere balletdanser Cecilie Lassen danner par med kunstneren Albert Grøndahl

Udgivet

Amorinerne blomstrede til uddelingen af årets Reumert-priser, der hylder og hædrer dansk scenekunst, torsdag aften i Odeon i Odense.

Det skriver Se og Hør.

Her ankom den 42-årige skuespiller og tidligere balletdanser og 'Danmark har talent'-dommer Cecilie Lassen sammen med sin kæreste, den 38-årige kunstner Albert Grøndahl, som hun første gang blev foreviget med af den fremmødte presse.

Bor hver for sig

Parret fortalte Se og Hør, at de har dannet par i "virkelig lang tid", skriver ugebladet.

Parret bor stadig hver for sig.

- Det kommer måske, lød svaret fra Albert Grøndahl til Se og Hørs udsendte, inden Cecilie Lassen tilføjede:

- Det ved man jo aldrig.

Cecilie Lassen oplyste sidste sommer, at hun og den tidligere Turboweekend-forsanger Silas Bjerregaard, der giftede sig på Bornholm i 2016, var gået fra hinanden efter ti års forhold.

Skiltes som venner

- Makkere for evigt. Kærlighed for altid. Forældre for livet. Men kærester er vi ikke længere og har ikke været i et godt stykke tid, skrev Cecilie Lassen ifølge Ekstra Bladet i en såkaldt story - et tidsbegrænset klip - på Instagram.

Parret skiltes som venner, sagde Cecilie Lassen adspurgt af Se og Hør, som fangede hende på den røde løber til Elle Style Awards kort tid efter.

- Der er ikke så meget andet at sige, end at jeg elsker ham for altid, sagde hun til ugebladet.

Godt nok stillede Cecilie Lassen alene op på den røde løber til Reumert-uddelingen torsdag aften, men med sig havde hun kæresten, Albert Grøndahl.
Powered by Labrador CMS