Dansk hitband ramt af stress

Bandet Blæst aflyser den første halvdel af deres kommende tour

Udgivet Opdateret

Som en hvirvelvind er bandet Blæst suset ind på den danske musikscene.

Men den stormfulde succes har blæst Blæst omkuld. 

Kort inden deres tourstart, "Stiv Kuling Tour", trækker bandet stikket og aflyser alle aktiviteter den kommende måned. Det omfatter også første halvdel af touren.

Det oplyser Blæst i en erklæring delt på deres Instagram-side.

Fremadstormende popkvartet

- Det skyldes stress, og vi er blevet anbefalet at stoppe op, puste ud og trække ny luft ind for igen at være klar til den næste tid, skriver bandet og fortsætter:

- Vi er oprigtigt kede af at skuffe alle jer, der har købt billetter og har glædet sig til koncerterne. Vi havde også glædet os vanvittigt meget.

Popkvartetten Blæst har taget den danske musikscene med storm. Bandet, som står bag numre som 'Gemmeleg', 'Ikke sige nej' og 'Kig op fra gulvet', blev belønnet med P3 Lytterhittet for sangen 'Juice' til årets P3 Guld i september. (Arkivfoto).
Popkvartetten Blæst har taget den danske musikscene med storm. Bandet, som står bag numre som "Gemmeleg", "Ikke sige nej" og "Kig op fra gulvet", blev belønnet med P3 Lytterhittet for sangen "Juice" til årets P3 Guld i september. (Arkivfoto).

Blæst forventer at være tilbage for fuld styrke i slutningen af november, lyder det.

Den fremadstormende popkvartet består af Lauge Kjærulf, Valentin Buchwald, Anders Bondo og Fernanda Rosa, der i øvrigt er datter af skuespilleren Lars Brygmann.

"Juice"

Bandet, der står bag numre som "Gemmeleg", "Ikke sige nej" og "Kig op fra gulvet", blev belønnet med P3 Lytterhittet for sangen "Juice" til årets P3 Guld tilbage i september.

De skal måske gøre plads til endnu en pris.

Blæst er nemlig også med i opløbet om en statuette til The Voice '22 i november, hvor bandet er nomineret i kategorien Årets Nye Artist.

Powered by Labrador CMS