Dansede med Oscar-vinder i strømpesokker

Caspar Phillipsons lighed med J.F. Kennedy har bragt ham langt

Udgivet Opdateret

Med sit karakteristiske udseende, der umiskendeligt minder om J.F. Kennedy, har den danske skuespiller Caspar Phillipson portrætteret den tidligere amerikanske præsident i flere Hollywood-film.

Senest i det anmelderroste Netflix-drama "Blondie" og ikke mindst i storfilmen "Jackie" fra 2016.

Her bliver publikum taget med bag dørene i Det Hvide Hus til en fest, hvor J.F. Kennedy danser med sin hustru, Jacqueline Lee "Jackie" Kennedy Onassis, som skildres af ingen ringere end den Oscar-vindende superstjerne Natalie Portman.

- Jeg var for høj til hende

- Det var meget improviseret og i strømpesokker, fordi jeg var for høj i forhold til hende, siger Caspar Phillipson med et grin og tilføjer:

- Jeg var overrasket over, at så meget af det var med i filmen. De løb rundt med kameraet og fulgte med. Der må være en masse fraklip, hvor vi hopper lidt rundt, lyder det fra den 51-årige skuespiller.

Der er intet improviseret i de danse, som Caspar Phillipson hver fredag skal forsøge at mestre under kyndig vejledning af sin professionelle partner i "Vild med dans", Malene Østergaard.

For det er faktisk endnu mere nervepirrende at danse i virkelighedens verden over for de danske seere, dommere og publikummer, end det er at danse i fiktionens verden med en vaskeægte Hollywood-stjerne.

- Jeg gør, hvad jeg kan

- Jeg kan slet ikke leve op til det der. Men jeg gør, hvad jeg kan, siger Caspar Phillipson med et grin.

- Jeg er ikke særligt dygtig til at danse. Men vi arbejder jo på det, og jeg vil så gerne gøre det ordentligt, lyder det fra ham.

Hvis Hollywood skulle ringe med et ny rolle, må han sætte opkaldet på hold. For nu gælder det "Vild med dans", forsikrer Casper Phillipson.

Nu gennemfører jeg

- Nu har vi jo sagt A, så må vi også sige B. Det er klart, siger han.

På fredag skal Caspar Phillipson og Malene Østergaard forsøge at imponere dommerne og seerne med en cha-cha-cha, og her gælder det virkelig, for årets første par skal sendes ud.

Resultatet kan ses på TV 2 fredag klokken 20.00.

Med sine 175 centimeter måtte danske Caspar Phillipson smide skoene for ikke at stikke helt over superstjernen Natalie Portman under indspilningerne til storfilmen 'Jackie'. (Arkivfoto).
Med sine 175 centimeter måtte danske Caspar Phillipson smide skoene for ikke at stikke helt over superstjernen Natalie Portman under indspilningerne til storfilmen "Jackie". (Arkivfoto).

Caspar Phillipson er ikke før i år blevet spurgt, om han ville være med i 'Vild med dans', og svaret lød prompte ja: - Jeg synes, det ser så sjovt ud, lyder det fra skuespilleren. (Arkivfoto).
Caspar Phillipson er ikke før i år blevet spurgt, om han ville være med i "Vild med dans", og svaret lød prompte ja: - Jeg synes, det ser så sjovt ud, lyder det fra skuespilleren. (Arkivfoto).

Powered by Labrador CMS