Danmarks rigeste kører galt i sin Porsche: Presset ind i betonklods

Kjeld Kirk Kristiansen kørte galt, da han lørdag deltog i et løb ved Classic Race Aarhus.

Udgivet Opdateret

Weekenden igennem er der blevet kørt racerløb i Aarhus ved det store arrangement Classic Race Aarhus, hvor der bliver kørt masser af løb med alverdens forskellige bilklasser.

For Danmarks rigeste person, Lego-milliardæren Kjeld Kirk Kristiansen, endte et af løbene voldsomt. Han stillede op til et løb i en gammel orange Porsche 911, men et uheld satte hård stopper for ham og bilen, skriver stiften.dk.

Ifølge tilskuere blev rigmanden presset af en af de andre biler, så han ikke kunne undgå at brage ind i betonbarrieren på banen.

Bilen fik skader på fronten, men Kjeld Kirk Kristiansen, der blev tjekket af en læge, slap fra uheldet uden nogen nævneværdige skader.

Kjeld Kirk Kristiansen stillede op i den såkaldte 65-klasse, men nåede altså kun at køre otte af de ti omgange i løbet.

Kjeld Kirk Kristiansen, der er overhoved i Lego-dynastiet, råder over en formue i omegnen af 140 millarder kroner. Han er også en nær ven af kongefamilien, som også var stærkt repræsenteret ved Classic Race Aarhus. Prins Joachim deltager selv i løb og han har sine børn med, mens Dronning Margrethe lørdag kom på uanmeldt besøg ved det store motorløbsarrangement.

Powered by Labrador CMS