Dagen før dagen: Danske stjerner gør klar til juleaften

Julie Berthelsen, Morten Kjeldgaard, Mikkel Kessler, Pato Siebenhaar og Ida Corr fejrer julens komme.

Selv om sneen ikke er dalet ned, er Julie Berthelsen stadig i glimrende julehumør. Foto: Sophia Juliane Lydolph/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Det er dagen før dagen, og de danske kendisser er i gang med de sidste forberedelser inden juleaftensdag lørdag den 24. december.

Klar til at jule igennem

Selv om sneen ikke er dalet ned med fine drys, er den grønlandskfødte sangerinde Julie Berthelsen, der er vant til hvide tinder, alligevel klar til at jule godt igennem.

– Det er ikke rigtig julevejr. Men jeg er i julehumør. Forstår nu, at jeg har juleferie. Og er bare glad, jubler den 37-årige Vild med dans-deltager på Instagram til et foto ud af duggede ruder til synet af grønne marker.

Berthelsens kollega Pato Siebenhaar fejrer også julens komme.

Juletræ med musikalsk twist

Det klassisk pyntede juletræ med glimtende kugler har nemlig fået et musikalsk twist – musikerens søn har nemlig hængt en vinyl på grangrenen.

– Så har Benny pyntet juletræet, skriver den 39-årige musikmager.

Et klassisk juletræ pryder også hjemme i stuen hos den pensionerede bokser Mikkel Kessler, som desværre går julen i møde uden sin elskede mor, tv-personligheden Ann-Patricia “Mopper” Christiansen, der døde af et sygdomsforløb i slutningen af november.

– Vi er klar, lyder det fra den 37-årige stjerne, der de seneste år har udvidet Kessler-klanen med børnene Romeo og Rosa-Lia.

Eksotisk jul

Anderledes eksotisk ser juletræerne ud hos Vild med dans-vinderen Morten Kjeldgaard og sangerinden Ida Corr.

De har begge droppet julekulden til fordel for varmere himmelstrøg på henholdsvis den thailandske ø Koh Lipe og det indonesiske ferieparadis Bali.

– Koh Lipe er for lækker! Et helt okay sted at fejre jul, jubler 31-årige professionelle danser til en solbeskinnet selfie, mens Corr skriver:

– Jule-kærlighed fra Bali, lyder det fra den 39-årige forhenværende X Factor-dommer, der har taget en selfie iført bikini og blomst i håret.

Se billederne her:

Berthelsen:


Siebenhaar:
https://www.instagram.com/ostefar/

Kessler:

We are ready😊 🎁🎁🎁🎄@leahvidt #xmas #familytime #present #childrengocrazy #loveit

A photo posted by Mikkel Kessler (@mikkel_kessler) on Dec 22, 2016 at 1:21pm PST


Kjeldgaard:
https://www.instagram.com/mortenkjeldgaard/

Corr:
https://www.instagram.com/idacorr/

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS