Coronavirus: Kronprinsessen vil hjælpe

Kronprinsesse Mary kommer med en helt særlig udmelding omkring coronavirus.

Udgivet Opdateret

Der er ingen tvivl om, at hverdagen ser meget anderledes ud for de fleste danskere siden udbruddet af coronavirus. Det har blandt andet betydet, at børn og unge ikke har kunnet kommet i skole eller til fritidsaktiviteter, ligesom at de voksne ikke har kunnet mødes med kollegerne på og udenfor arbejdspladsen.

Generelt har det betydet, at man er nødsaget til at være mere hjemme, og det kan være en ensom affære. Det er netop det, som kronprinsesse Mary fokuserer på. Hun vil igennem Mary Fonden forsøge at hjælpe dem, der kan føle sig ensomme i den her tid.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det skriver Mary Fonden i et instagramopslag.

Vigtigt med relationer

Foruden et smukt billede af kronprinsesse Mary følger der også en eftertænksom tekst med.

Teksten tager fat i, at karantænen i forbindelse med coronavirus har fået os til at tænke meget over samværet med vores familie, venner, kolleger, skolekammerater og lignende, og her har mange formentlig indset, hvor stor og vigtig del af ens liv, de faktisk er.

Derfor kan det være svært, når man helst ikke skal spendere tid med for mange mennesker netop nu.

Mary vil hjælpe

Det fører til, at flere vil føle sig ensomme. Desuden vil dem, der i forvejen følte sig ensomme, være tilbøjelige til at opleve, at den følelse bliver værre. Det understreges også, at hvis man ikke tager hånd om det, kan det få alvorlige fysiske og psykiske konsekvenser.

Kronprinsessen og Mary Fonden appellerer derfor til, at vi alle skal gøre en indsats.

Vi har alle en rolle at spille. Ved at være åbne og tolerante kan vi hver især gøre en forskel for de mange, der står alene,” udtaler kronprinsesse Mary i et opslaget.

I den kommende tid vil Mary Fonden inspirere til netop, hvordan vi kan hjælpe hinanden ud af ensomheden, selv om der er afstand mellem os.

Powered by Labrador CMS