Christian Kjærs frue fik millionrabat på slot

Sophienlyst Slot nær Middelfart blev udbudt som landets billigste i 2016. Nu er salgsprisen tinglyst - og den afslører en stor rabat til de nye købere.

Udgivet Opdateret

På trods af at slottet Sophienlyst blev udbudt som det billigste slot på markedet i 2016, var der nogle millioner at komme efter for den nye køber.

Handlen af det 1.572 kvadratmeter store slot ved Middelfart er netop blevet tinglyst.

Her fremgår det, at de 15 millioner kroner, som Sophienlyst Slot var udbudt til, nåede ned på 11,9 millioner kroner inden handlen blev underskrevet.

Det skriver boligsiden Boliga.

Dermed kan endnu en person kalde sig slotsejer her i kongeriget.

For selvom den nye købers mand, erhvervsmanden Christian Kjær, råder over en bolig-portfolio, der er mere omfattende end de flestes, er slottet det første af sin slags på Susan Astani-Kjærs egen boligliste.

Guld og spir

Oprindeligt er slottet bygget i 1880, sidenhen er det ombygget, så det i dag fremstår med en masse prinsesse-lir.

Slottet har eksempelvis både et spir med kobbertag og en facade, der er dekoreret med eksklusive detajler i bladguld.

Indendøre findes der bl.a. to swimmingpools, der er et kapitel helt for sig selv.

Det ene badeområde er nemlig udformet med broer og en lille ø, mens det andet er dekoreret med en hel allé af romerske søjler.

Bevarer fru Astani-Kjær rumfordelingen, som den er i dag – det vil sige med 17 udlejningsværelser med tilhørende badeværelser – kan hun selv flytte ind i den dertil indrettede private lejlighed på 120 kvadratmeter.

Tre måneder på markedet

Sophienlyst Slot blev udbudt til salg tilbage i august og nåede bare, at have et til salg-skilt plantet på gårdspladsen i 93 dage før liebhavermæglerkæden Lilienhoff, der har stået for salget, kunne sætte solgt-mærkatet på, oplyser Boliga.

Lilienhoff har ikke nogen kommentarer til hverken handlen eller slottets nye ejerforhold.

Powered by Labrador CMS