Chokerer med nyt look

Det var en fyrstinde Charlene af Monaco med et noget andet udtryk en sædvanligt, der mødte monegaskerne den 16. december.

Udgivet Opdateret

En af de traditionelle begivenheder specielt den yngste del af befolkningen i Monaco ser frem til hvert år, er juletræsfesten på pladsen foran paladset i Monte Carlo. Men der er også tale en sand festdag, hvor alle er velkommen og hvor alt står i julens tegn.

I år fandt begivenheden sted onsdag den 16. december og her var det ikke bare selve festen, der vakte opsigt. Også fyrstinde Charlene fik de fleste til at spærre øjnene op. Se hvorfor i det lille galleri ovenfor.

Artiklen fortsætter under videoen

Fyrstinden, der normalt ses med sit blonde hår sat op eller løsthængende, viste sig nemlig til de flestes store overraskelse med et helt og aldeles nyt look – den såkaldte ‘half hawk’ frisure.

Det vil sige en klipning, hvor hårpragten på den ene side af hovedet og langt op i nakken er barberet af helt ind til hovedbunden.

Ved festen passede fyrstinden en bod hvor hun delte herlige gaver ud til de fremmødte børn. Behørigt iklædt et sort og gyldent mundbind, der matchede hendes øvrige påklædning.

People skriver, at fyrsteparret og deres børn tidligere samme dag også deltog ved navngivningen af en ny politibåd i miniputstatens havn og også her blev den nye frisure bemærket, selv om den her var  gemt under en ganske klædelig baret.

“Bizar punk buzz stil” og “En absolut overraskelse”, lød et par af kommentarerne omkring fyrstinden ifølge mediet fra nogle af de øvrige deltagere.

Charlene har i øvrigt delt et foto på Instagram, der viser hende selv og hendes lille familie ved ‘dåben’ på havnen.

“Dåben af den maritime politibåd med navnet Princess Gabriella. Tillykke min lille pige,” skriver hun i opslaget.

Powered by Labrador CMS