Chok: Danse-stjerne stopper i Vild med dans

Danseren Mie Moltke har besluttet sig for at stoppe i Vild med dans efter 11 sæsoner.

Udgivet Opdateret

I 11 sæsoner har Mie Moltke knoklet med at lære de kendte nydansere at bevæge sig på Vild med dans-gulvet, men nu er det slut.

Den professionelle danser, der i år endte på en fjerdeplads med sangeren Thomas Buttenschøn, har besluttet sig for, at årets optræden i tv-konkurrencen er den sidste. Det skriver TV2.

– Jeg har lavet min sidste sæson af Vild med dans. Jeg har været med i 11 år og synes, jeg har givet, hvad jeg kunne. Samtidig har jeg travlt rent arbejdsmæssigt, og så har jeg en dreng, der er ved at blive stor, og som skal til at begynde i skole inden så længe. Så det handler om, at jeg simpelthen har brug for at lægge mit fokus andre steder, siger Mie Moltke til TV2.

Beslutningen taget inden denne sæson

Hun fortæller, at hun allerede inden årets sæsonstart havde besluttet sig for, at det blev den sidste på det kendte Vild med dans-gulv.

Mie Moltke deltog første gang i tv-konkurrencen i 2005, hvor hun endte på en femteplads med Peter Mygind.

Siden har hun danset med en lang række kendte mænd som Hans Pilgaard og Master Fatman, men en bestemt mand fik en helt særlig betydning for den professionelle danser.

Da hun i 2007 dansede med skuespilleren Lai Yde slog det nemlig gnister i træningslokalet, og kærligheden blomstrede. Efter fire år som kærester blev parret i 2011 gift, og i december samme år blev Vild med dans-parret også forældre til sønnen Milo.

Sidste år blev parret skilt, men Mie Moltke fortæller, at sæsonen med Lai Yde alligevel står som noget helt særligt, når hun ser tilbage på sin lange Vild med dans-karriere.

Fredag aften løber årets Vild med dans-finale af stablen i Forum Horsens, hvor skuespilleren Mille Dinesen sammen med Mads Vad skal kæmpe mod bokseren Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard om dansetrofæet.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS