Casper og Frank med vild klovn-melding

Casper Christensen og Frank Hvams nye film, "Klovn The Final", bliver den sidste Klovn-film fra komikerduoen.

Casper Christensen og Frank Hvam har gennem årene underholdt med Klovn. Nu slutter det snart. KLIK VIDERE OG SE DERES IMPONERENDE TID MED KLOVN. Foto: Scanpix
Casper Christensen og Frank Hvam har gennem årene underholdt med Klovn. Nu slutter det snart. KLIK VIDERE OG SE DERES IMPONERENDE TID MED KLOVN. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Ti år efter biografgængerne for første gang kunne tage sig til hovedet og mærke tæerne krumme sig sammen ved synet af Frank Hvam og Casper Christensens pinlige udskejelser på det store lærred, begynder komikerduoen nu optagelserne til den tredje Klovn-film, som får titlen “Klovn The Final”.

Og som navnet antyder bliver det den sidste Klovn-film i rækken. Det oplyser Nutmeg Movies og Nordisk Film i en pressemeddelelse.

– En tredje og sidste film er en sjov og naturlig måde for os at afslutte det fantastiske filmeventyr, der begyndte med “Klovn The Movie” for snart et årti siden, udtaler Casper Christensen og Frank Hvam i pressemeddelelsen.

– Vi vil gerne sætte et punktum med et brag, og vi glæder os til at komme i gang med optagelserne. Forhåbentlig bliver det lige så sjovt for publikum, som vi tror, det bliver for os, lyder det fra komikerduoen.

Starter i morgen

Optagelserne til “Klovn The Final” begynder tirsdag, og selv om holdet bag komedien ikke afslører mange detaljer om filmens handling, tager den ifølge pressemeddelelsen afsæt i, at Frank fylder 50 år og får mulighed for at se på sit eget liv udefra.

Artiklen fortsætter under videoen.

Casper Christensen og Frank Hvam fortæller, at de fra start har tænkt Klovn-filmene som en taburet med tre ben, nemlig en fortælling om den moderne mand og de tre vigtigste elementer i hans liv: Faderskab, venskab og ægteskab.

Hvor den første film, “Klovn The Movie”, handlede om Franks kamp for at blive far, og toeren “Klovn Forever” handlede om venskabet med Casper, handler “Klovn The Final” om kærlighed.

Foruden Casper Christensen og Frank Hvam får biografgængerne gensyn med skuespiller Mia Lyhne i den nye film samt en række andre karakterer fra de tidligere film og tv-serien.

Den tredje og sidste Klovn-film bliver ligesom de to første instrueret af Mikkel Nørgaard, som også har instrueret de første seks sæsoner af tv-serien.

“Klovn The Final” får premiere 30. januar 2020.

Powered by Labrador CMS