Casper Christensens gamle dollargrin kan blive din næste bil

Hvis der ligger små 200.000 kroner og brænder under madrassen, så var det måske noget at blive den nye ejer af en Oldsmobile Cutlass 5,7 Supreme aut. 2d, som Casper Christensen har cruiset vejene tynde i?

512 centimeter amerikansk dollargrin med masser af charme – og et kilometerforbrug, som der ikke er grund til at gå i detaljer omkring. Men du bliver gode venner med den lokale tankpasser. Foto: Nicolai Bech/Bilbasen
512 centimeter amerikansk dollargrin med masser af charme – og et kilometerforbrug, som der ikke er grund til at gå i detaljer omkring. Men du bliver gode venner med den lokale tankpasser. Foto: Nicolai Bech/Bilbasen
Udgivet Opdateret

Enhver dansk bilist skal bare kigge en gang i overhalingsbanen for at konstatere, at der er forskel på biler.

Og vil du virkelig gerne skille dig ud fra mængden, så er det helt oplagt, at du seriøst overvejer at blive den nye ejer af Casper Christensens gamle dollargrin.

Indtil for godt et års tid siden var den kendte komiker således ejer af en sort Oldsmobile Cutlass 5,7 Supreme aut. 2d fra 1972.

Og det er altså et vogntøj, som er til at tage at føle på.

512 centimeter amerikansk dollargrin

Vi taler om et køretøj, der strækker sig hele 512 centimeter i længden og 194 centimeter i bredden.

Under den nærmest enorme kølerhjelm har Oldsmobile installeret en 5,7 liters V8-motor – så ingen tvivl om, at man bliver en vellidt kunde på den lokale Shell-tank.

Det er Nicolai Bech, der har bilen til salg på Bilbasen – og han skal altså have 199.000 kroner for herligheden.

Til gengæld følger der lige kendis-effekt med, idet Casper Christensen altså har ejet vognen.

En bil der tiltrækker sig masser af opmærksomhed

Se opslaget på Casper Christensens egen Facebook-side her (artiklen fortsætter under billedet):

Men der følger også en anden effekt med – for til Bilbasen har den snart forhenværende ejer fortalt, at bilen virkelig for meget opmærksomhed.– Jeg tror, det skyldes, at man meget sjældent ser denne model af Oldsmobile. Typisk er det jo Ford Mustang, Chevrolet, Dodge og så videre. Men man får nye oplevelser, hver gang man kører i den og lærer bilen bedre at kende, fortæller Nicolai Bech til Bilbasen.

Årsagen til salget er dog, at indehaveren slet ikke får kørt nok. Hans arbejde som kok er for tidskrævende – og derfor skal en anden bilist have fornøjelsen af den 46 år gamle model.

Bilen fremstår med fuld læderkabine

Bilen er den eneste af sin art, der er til salg på Bilbasen. Den fremstår helt som original – og er fin i både lak og interiør. Der er fuld læderkabine, automatgear og servostyring.

Ud over det, har den store Oldsmobile stået i opvarmet garage i hele den periode, hvor Nicolai Bech har været ejer.

Man kan se annoncen på Bilbasen her – og læse mere om bevæggrunden bag at investere i en brugt amerikaner her.

Du kan også finde lidt information om selve Oldsmobile-mærket – der ikke længere eksisterer – her.

Powered by Labrador CMS