Casper Christensen bag ny Hollywood-komedie

Komikeren har skrevet manuskript til filmen "Robots", der har Julia Roberts' niece i hovedrollen.

Casper Christensen har skrevet manuskript til en ny Hollywood-komedie med store navne på rollelisten. (Arkivfoto) – Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix.
Udgivet Opdateret

Herhjemme kender vi ham især fra “Casper & Mandrilaftalen” og “Klovn”, men også i udlandet har man fået øjnene op for Casper Christensens komiske talent.

Sammen med Borat-bagmanden Ant Hines står danskeren således bag manuskriptet til en ny amerikansk komedie.

Det skriver mediet deadline.com.

Filmen er baseret på en novelle af science fiction-forfatteren Robert Sheckley og handler om en kvinde og en mand, der snyder folk ind i forhold med en robot-version af dem selv. Deres robotter forelsker sig dog, og det skaber en masse forviklinger.

Filmen skal instrueres af Ant Hines, mens navne som Emma Roberts, der er skuespillerinden Julia Roberts’ niece, og den britiske komiker Jack Whitehall skal spille hovedrollerne.

– Ant og Casper har skrevet et af de sjoveste manuskripter, jeg har læst længe, siger filmens producer, Stephen Hamel, til deadline.com.

Sidste år kunne Casper Christensen ses i Hollywood-komedien “The Hustle” med blandt andre Anne Hathaway, og så har han for nylig også kunnet ses i tv-serien “Undskyld Norge”.

Powered by Labrador CMS