Buckingham Palace raser mod medie

Det britiske kongehus tager til genmæle mod ondsindede rygter

Udgivet Opdateret

Prins Harry var det sidste medlem af den britiske kongefamilie, der blev informeret om dronning Elizabeths død den 8. september.

Han modtog den triste besked stort set samtidig med, den ramte offentligheden.

Det fik i weekenden The Telegraph til at spekulere i, om det er endnu et tydeligt tegn på dybe sprækker i forholdet mellem Harry og den øvrige familie.  

I det røde felt

Det har fået kongehuset op i det røde felt - og til at reagere. 

- Offentligheden fik først besked efter, samtlige familiemedlemmer var blevet informeret, siger en talsmand for kong Charles til mediet. 

The Telegraph skriver nu også, at Charles insisterede på, at Harry skulle informeres først - men at det ikke var muligt at komme i kontakt med ham.

Umuligt at få kontakt

Han sad nemlig om bord på et fly, der var på vej mod Skotland, da dronning sov ind, og det først var fysisk muligt at kontakte ham kort inden flyet landede i Aberdeen.

- Kongen var fast besluttet på, at intet måtte slippe ud, før hele familien var informeret, siger en kilde tæt på kongehuset til The Telegraph. 

Harry og Meghan ses her sammen med kong Charles og dronninggemalinde Camilla ved dronning Elizabeths begravelse den 19. september.
Harry og Meghan ses her sammen med kong Charles og dronninggemalinde Camilla ved dronning Elizabeths begravelse den 19. september.
Powered by Labrador CMS