Bryder ud i tårer

Cecilie Hothers år har været kontrastfyldt med stor glæde men også stor sorg

Udgivet Opdateret

For tre år siden mistede Cecilie Hother sit andet barn, Karl, seks måneder henne i graviditeten.

Sorgen bærer hun stadig, og den giver sig pludselig og uventet til kende med tårer i øjenkrogene, fortæller hun ærligt til Kendte.dk.

Sorgen er en følgesvend

– Livet er skrøbeligt, og det kan forsvinde så hurtigt. Sorg er en følgesvend, som man tager med sig, og som man kan lære meget af, siger Cecilie Hother, der prøver at komme videre trods alt.

Mistede bror

Og i det forløbne år har vejrværten så også måttet begrave sin 62-årige bror, mens hendes far er hårdt ramt af demens.

– Et år med store udsving, og det har været et rigtigt hårdt efterår, konstaterer hun.

– Nu har jeg haft døden tæt inde på livet. Det, jeg har lært er, at det giver mig en vilje til at leve endnu mere kompromisløst og nyde øjeblikkene med de mennesker, jeg har omkring mig, siger Cecilie Hother, hvis år startede godt med opfyldelsen af de vildeste rejsedrømme.

Sagde op

Sidste år på dette tidspunkt befandt hun sig med familien bestående af manden Thomas Gregers Honoré, og deres to børn, Elinor på seks år og toårige Aksel i ’Machu Picchu’, Peru som en del af en fire måneder lang rejse rundt på nogle af verdens mest eksotiske destinationer.

Da hun kom hjem fra rejsen, besluttede hun sig for at sige sit faste job som vejrvært op på TV 2 til fordel for en freelance-tilværelse.

– Og det har jeg ikke fortrudt, siger hun, der blandt andet har givet sig i kast med at producere vejrudsigter på de sociale medier.

– Sorgen er et livsvilkår, lyder det fra Cecilie Hother, der ser tilbage på det forgangne år.
– Sorgen er et livsvilkår, lyder det fra Cecilie Hother, der ser tilbage på det forgangne år.
Powered by Labrador CMS