Bryan Adams gæster Danmark: Her kommer han

Til februar lægger den canadiske rockhelt Bryan Adams vejen forbi Danmark. Denne gang får København og Aarhus besøg af Adams og hans band, der har det nye album ‘Get Up’ i bagagen.

Bryan Adams lægger vejen forbi Danmark. Foto: MIKE RIDEWOOD/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Som en af Canadas bedst kendte musikalske ambassadører har Bryan Adams spenderet de sidste tre årtier på at skrive musikhistorie. Han har solgt næsten 65 millioner albums, turneret seks af verdens kontinenter, og ligget nummer 1 i over 40 lande hele verden rundt.

Adams brød igennem i 1983 med pladen “Cuts Like a Knife”, og med sit fjerde udspil, “Reckless”, fra året efter, nåede han toppen af den amerikanske Billboard-liste takket været sange som ”Run to You”, ”Heaven” og ”It’s Only You”, en duet med Tina Turner, der også blev nomineret til en Grammy.

Hans udødelige hit, “Summer of ’69” er forlængst blevet en klassiker, og den canadiske sangskriver fortsætter ufortrødent på landevejen, hvor han hvert år glæder sine fans verden over med solokoncerter og senest med sit band i ryggen.

Sidste efterår udgav rockhelten sit 13. album, ”Get Up!”, produceret af legenden Jeff Lynne (Electric Light Orchestra), og det markerede en tilbagevenden til Adams’ flair for at blande up-tempo rocknumre og følsomme ballader. Selv har han udtalt, at han føler, at albummet har et ubekymret udtryk, som han har savnet på sine tidligere plader.

Det er altså en mere afbalanceret Bryan Adams, man nu kan opleve på plade og på scenen – med mange års erfaring og hits i bagagen. Og til februar gæster han Danmark for første gang med sit nye album. Det sker ovenpå hans seneste besøg i begyndelsen af sidste år, hvor han spillede for fulde huse flere steder i landet.

Turné

Ceres Arena, Aarhus: 7. februar
Forum, København: 8. februar

Billetsalget starter 31. august klokken 10. Billetter kan købes her.

Powered by Labrador CMS