Briternes øjesten er netop blevet storesøster – og nu har hun også fødselsdag

Prinsesse Charlotte har allerede fået en fin fødselsdagsgave i form af en lillebror. I dag har prins William og hertuginde Kates eneste datter fødselsdag - hun fylder tre år onsdag den 2. maj 2018.

Udgivet Opdateret

Hun er briternes lille nuttede yndling og øjesten, det er der ingen tvivl om. Og i dag har hun fødselsdag.

Prinsesse Charlotte har allerede fået en fin fødselsdagsgave i form af den lillebror, der kom til verden den 23. april. En lillebror, der i øvrigt skal hedde prins Louis.

Onsdag den 2. maj fylder prinsesse Charlotte tre år. Hun blev født klokken 8.34 lokal tid på St. Marys Hospital i London.

Står som nummer fire i arverækkefølgen

Den unge prinsesse er nummer fire i arverækkefølgen til den britiske trone – kun overgået af sin storebror, prins Georg, sin far, prins William, og sin farfar, prins Charles.

Faktisk er hun den første prinsesse, der ikke bliver overhalet i rækkefølge af sin yngre bror – hvilket skyldes en ændring i tronfølgerloven.

Det tænker hun forhåbentlig ikke så meget over i dag, hvor der givetvis vil vælte gaver ind ad døren det meste af dagen.

Prinsessen er blevet et stilikon

På trods af forældrenes helt åbenlyse bestræbelser på at beskytte deres børn fra pressen, så har hvert eneste billede af den lille prinsesse skabt stor moro i medierne.

Ifølge diverse shoppinganalyser og statistikker er prinsessen lidt af et stilikon for (især) britiske forældre.

Instituttet Brand Finance har ifølge Wikipedia.org vurderet, at hun vil være mere end tre milliarder britiske pund værd i løbet af sit forhåbentlig lange liv.

Har været på flere udlandsrejser

Den 11. juni 2016 optrådte prinsessen første gang i offentligheden – og har siden været med sine forældre på flere udlandsrejser.

Charlotte begyndte sin “uddannelse” på Willcocks Nursery School, der ligger i nærheden af familiens hjem, Kensington Palace, tilbage i januar 2018.

Prinsessens storebror, prins Georg, fylder fem år den 22. juli.

(Kilde: Wikipedia.org)

Powered by Labrador CMS