Børnene alene hjemme i Schweiz

Både kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har arrangementer i Danmark fredag.

Udgivet Opdateret

Fredag skal kronprinsparrets børn prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine være alene hjemme i Schweiz.

Det fremgår af Kongehusets kalender.

Artiklen fortsætter efter videoen

Både kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har nemlig officielle forpligtelser i Danmark.

Det er første gang det sker, siden den royale søskendeflok 6. januar startede deres skolegang på international skole i Verbier.

Røde Kors og kvindekamp

Kronprins Frederik har fredag to arrangementer noteret i den royale kalender.

Formiddagen bruger han i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København, hvor han indvier HCØ2020. Det er den landsdækkende fejring af 200-året for H.C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen.

Eftermiddagen bruger han hos Røde Kors på Østerbro, hvor han som protektor deltager i organisationens nytårskur.

Kronprinsessen skal klokken 14.30 være hos Deloitte, hvor hun ved Women’s Board Award skal overrække en pris til årets mest talentfulde kvindelige bestyrelsesmedlem

Begge forældre var i Schweiz

Det forlød, da nyheden kom frem, at det overvejende ville være kronprinsesse Mary, der er hos børnene i Schweiz, mens kronprins Frederik vil slutte sig til dem, når der er mulighed for det.

Kronprins Frederik var dog fra 9. januar også at finde i Schweiz, hvor overværede Ungdoms-OL i Lausanne i egenskab af sit medlemskab af Den Olympiske Komité.

Kronprinsen blev i Schweiz til den 22. januar.

Når prins Christian, 14, prinsesse Isabella, 12, prins Vincent og prinsesse Josephine, 8, er færdige med de 12-ugers skolegang i Verbier, vender de tilbage til Tranegårdsskolen i Hellerup, hvor de vanligvis går i skole.

Powered by Labrador CMS