Bodil Jørgensen i trekantsdrama

Bodil Jørgensen og Kristian Halken har flere gange spillet mand og kone. Nu påtager de sig atter rollerne som ægtepar i en ny film

Udgivet Opdateret

Det er ikke uvant for skuespillerne Bodil Jørgensen og Kristian Halken at spille ægtepar, hvilket de blandt andet har gjort i opførelsen af Henrik Ibsens "Vildanden".

Bedst kendt er de nok for rollerne som Molly Andersen og Peter Andreas i TV 2-succesen "Badehotellet".

Nu skal de atter spille over for hinanden som mand og kone. Det sker i den nye danske film "Rom", hvor de har hovedrollerne som ægteparret Gerda og Kristoffer.

Det skriver produktionsselskabet Motor og filmdistributøren Scanbox Entertainment i en pressemeddelelse.

Kærlighedsfortælling

I meddelelsen beskrives filmen som en morsom, livsbekræftende og rørende kærlighedsfortælling om at gå på opdagelse i sig selv og hinanden.

Handlingen udspiller sig, som titlen antyder, i Italiens hovedstad, Rom, hvor filmen i øjeblikket er under optagelser.

Her tager Gerda og Kristoffer på en forlænget weekendtur for at fejre deres bryllupsdag og et langt ægteskab.

Premiere i 2024

Gerda gik som ung på kunstskole i byen. Da parret sammen genoplever byen, støder de ind i Gerdas gamle flamme, kunstlæreren Johannes, der er spillet af den svenske skuespiller Rolf Lassgård.

Filmen er skrevet af hovedrolleindehaveren Kristian Halken, manuskriptforfatter Christian Torpe og instruktør Niclas Bendixen.

"Rom" ventes at få biografpremiere i begyndelsen af 2024.

Kristian Halken, Bodil Jørgensen og Rolf Lassgård har hovedrollerne i 'Rom', som også bliver filmet i den italienske hovedstad. (PR-foto)
Kristian Halken, Bodil Jørgensen og Rolf Lassgård har hovedrollerne i "Rom", som også bliver filmet i den italienske hovedstad. (PR-foto)
Powered by Labrador CMS