Blomsterberg giver op: “Vi har i flere år kæmpet”

Mette Blomsterberg lukker sit konditori. Alle medarbejdere er sagt farvel til.

Mette Blomsterberg har sagt farvel til sit café-eventyr i Lyngby. Det lykkedes aldrig at skabe en god forretning. Foto: Nikolai Linares / Scanpix
Udgivet Opdateret

Den allestedsnærværende kage-guru Mette Blomsterberg lukker sit konditori i Lyngby. Seneste regnskab fra caféen viser da også, at heller ikke 2018 har genereret overskud og ifølge revisorens påtegning ikke levet op til de forventede mål.

Blomsterberg selv lægger da heller ikke skjul på, at den skrantende økonomi er årsagen til lukningen. På sin hjemmeside, hvor det står meget klart skrevet, at Blomsterberg ikke ønsker at uddybe lukningen, siger hun selv:

“Vi har i flere år kæmpet med en udfordret økonomi. Cafeen har været en drøm, og vi har kæmpet hårdt for at vende udviklingen. Desværre har vi, som mange andre i branchen, måttet sande, at vi opererer i et svært marked.”

Det er således ikke lykkedes at vende udviklingen, der var for nedadgående. Derfor tager Blomsterberg og hendes mand, der også er opført som direktør, konsekvensen og siger farvel til de ansatte.

Ledige elever

Blomsterbergs Café og Konditori ér allerede lukket, og de ansatte er altså orienteret. Det betyder også, at to elever, der var ansat i konditoriet, nu står uden læreplads. Det forsøger Mette Blomsterberg nu at finde en løsning på. Således også for de øvrige eks-ansatte.

“Vi vil naturligvis gøre alt, hvad vi kan, for at de kommer godt videre. Vores to dygtige elever står uden læreplads, og vi vil naturligvis aktivere vores netværk og hjælpe dem videre så godt, vi kan”, skriver hun på hjemmesiden.

Desuden er der den detalje, at der er udskrevet gavekort til caféen på Toftebæksvej. De er jo som sådan ubrugelige, når nu den entreprenante bager ikke længere holder åbent i sit café-konditori.

“Alle beløb refunderes af mig personligt. Send en mail til gavekort@blomsterbergs.dk med dokumentation og kvittering for køb, beløb samt til hvilken konto beløb ønskes refunderet til inden den 31. januar”, udtaler Blomsterberg.

Powered by Labrador CMS