Blachman skal være far: Her er kønnet

For tredje gang skal Thomas Blachman være far.

Thomas Blachman skal være far for tredje gang. Her ses han sammen med Andrea Brøndsted. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Hvis du ikke kan få nok af X Factor og i særdeleshed Thomas Blachman, så vil du nok være glad for at høre, at den populære og til tider kontroversielle dommer kan se frem til at få et barn med køresten Julia Werup.

Navnet vækker måske ikke genklang i den almene befolkning, men 31-årige Julia Werup er selv en kreativ sjæl, der i sidste uge udgav digtsamlingen ‘Supernova’. Den stort anlagte udgivelsesfest blev holdt på Mojo Blues Bar i København, hvor hun gik på scenen og læste op fra samlingen.

Men på scenen fortalte Blachmans forlovede også en stor hemmelighed til offentligheden – og det var noget, der skabte omtale. Hun fortalte nemlig, at hun ikke alene udkom med sin anden digtsamling, men også at parret ventede deres første barn – og det skulle være en søn.

Thomas Blachman skulle efter digtoplæsningen egentlig interviewe Julia om digtsamlingen, men han endte i stedet med at lovprise hende.

–  Tillykke med din digtsamling. Det er virkelig godt gået. Jeg har ikke forberedt noget, men jeg beundrer virkelig dit digterværk. Jeg er fuldstændig på røven over dine evner til at kommunikere i sådan en helhed, sagde Thomas Blachman på scenen, skriver Realityportalen.

Den kendte X Factor-dommer har i forvejen to børn: Henry på 17 år og Ramona på 12 år fra et tidligere forhold.

Powered by Labrador CMS