Bekymret Gunnvør frygtede for fremtiden med Oliver

Forholdet mellem forsidefruen Gunnvør og modellen Oliver Bjerrehuus har været presset til det yderste.

Udgivet Opdateret

Det er ingen hemmelighed, at forholdet mellem modellen Oliver Bjerrehuus og forsidefruen Gunnvør har været et stormfuldt et af slagsen.

Parret har aldrig lagt skjul på, at de begge har temperament, og at deres forhold er gået op og ned.

Venter sit tredje barn med Bjerrehuus

Gunnvør, med efternavnet Virgarsdóttir, venter nu sit tredje barn med Oliver Bjerrehuus, men den selvstændige kvinde har faktisk tvivlet på, om hun og Bjerrehuus overhovedet kunne få det til at fungere denne gang.

Det fortæller hun i det kommende afsnit af tv-programmet “Forsidefruer”, som bliver vist onsdag aften.

Forholdet er blevet forværret

Her er det meningen, at Oliver Bjerrehuus skal komme forbi og hjælpe den vordende mor med at samle en børneseng, men efter at Gunnvør har været en tur i Dubai er forældreparrets forhold blevet forværret.

– Det går virkelig dårligt, og vi kan slet ikke være sammen for tiden. Faktisk er jeg bange for, om vi overhovedet kan finde ud af det igen, siger Gunnvør i programmet og fortsætter:

– Det er da helt vildt hårdt at skulle forestille sig en fremtid sammen med snart tre børn, og vi er uenige om rigtig, rigtig mange ting.

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør har i forvejen to døtre sammen, og de venter nu deres første fælles søn.

Parret er ikke sammen

Parret er i øjeblikket ikke sammen, og det er også børnene, der er Gunnvørs primære fokus, fortæller hun i det kommende afsnit af “Forsidefruer”.

– Mit håb i forhold til fremtiden lige nu er, at jeg kan give mine børn et rigtig, rigtig godt liv. Det må være det altoverskyggende. Men selvfølgelig ikke som nogen traditionel familie, det bliver det ikke, siger hun.

“Forsidefruer” bliver vist onsdag aften klokken 20.00 på TV3.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS