Bekræfter: -Vi er et par

Ifølge amerikansk rapper er den god nok. Han danner par med Rihanna

Den er god nok. Den amerikanske rapper A$AP Rocky bekræfter, at han er i et forhold med Rihanna. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh/Ritzau Scanpix
Den er god nok. Den amerikanske rapper A$AP Rocky bekræfter, at han er i et forhold med Rihanna. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Rygterne har svirret og den er god nok. Den amerikanske rapper A$AP Rocky med det borgerlige navn Rakim Athelaston Mayers er i et forhold med superstjernen Rihanna. Det bekræfter han selv i et interview med mandemagasinet GQ.

Her fortæller han uden omsvøb, at hun er hans livs kærlighed.

Kendt hinanden i mange år

A$AP Rockys forhold til Rihanna menes ifølge BBC News at være startet sidste år, efter hun brød med sin kæreste gennem tre år, milliardæren Hassan Jameel.

Forbindelsen det ‘nye’ par imellem går dog meget længere tilbage.

Han bidrog for eksempel ved hendes ‘Diamonds World Tour’ i 2013 og hun kunne ses i hans ‘Fashion Killa’ video fra samme år.

Slog igennem i 2010´erne

A$AP Rocky slog for alvor igennem i 2010´erne hvor han to gange strøg helt til tops på den amerikanske album-hitliste. Første gang i 2013 med Long.Live.A$AP og igen i 2015 med At.Long.Last.A $ AP.

Han har arbejdet med adskillige store kunstnere. Blandt disse Kendrick Lamar, Black Eyed Peas, Mark Ronson, Selenas Gomez og endda Rod Stewart.

Voldsdømt i Sverige

På vore breddegrader husker mange ham sikkert også for en knap så heldig episode. Nemlig da han i 2019 blev dømt skyldig i voldeligt overfald i Stockholm og modtog en betinget fængselsdom.

I juli sidste år medvirkede A$AP Rocky i Rihannas kampagne for hendes ‘Fenty Skin’ hudplejeserie, og duoen gav flere fælles interviews.

Blandt verdens rigeste

Rihannas skønheds, lingeri og modekollektioner er blevet hendes hovedfokus de senere år og har ført hende højt op på ​Forbes’ liste over de højest betalte kvindelige berømtheder.

Hendes formue skulle være på i nærheden af 600 millioner dollars eller det, der svarer til godt 3,5 milliarder danske kroner. Dermed hører hun til de absolut rigeste kvinder i sin Forbes-kategori.

Langt størstedelen af formuen stammer fra hendes skønhedsprodukter.

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS