Babylykke: Harry havde informeret farmor

Den kongelige familie var hurtige med fælles lykønskning til Harry og Meghan efter deres herlige baby nyhed

Udgivet Opdateret

Den britiske kongefamilie er henrykte over den herlige nyhed om, at Harry og Meghan nu venter deres barn nummer to og Archie dermed kan se frem til at skulle være storebror.

Familien vidste det også, inden parret delte nyheden med offentligheden. Det skriver blandt andet Mirror.

Artiklen fortsætter under videoen

Mediet fortæller også, at de nærmeste i kongefamilien var hurtigt ud med en lykønskning.

“Hendes majestæt, hertugen af Edinburgh, prinsen af Wales og hele familien er lykkelige og ønsker dem held og lykke,” lød det fra en talsmand for Buckingham Palace på vegne af familien kort efter nyheden ramte offentligheden.

Hurtige bookmakere

Nyheden har i øvrigt allerede, på trods af, at det ikke er kommet frem, om det bliver en dreng eller en pige, sat gang i navne spekulationer. Bookmakerne har sågar udpeget et par favoritter.

De tror det bliver en Oliver, hvis det bliver en dreng, og en Diana, såfremt det bliver en pige. Begge bud giver odds otte for én.

Der kan også spilles på navne som Arthur, Grace, Philip, Albert, George og Isabella.

En begivenhedsrig uge

Den forgangne uge har i det hele taget stået i baby-lykkens tegn for den britiske kongefamilie. Tirsdag den 9. februar blev prinsesse Eugenie, der er ældste datter af prins Andrew og Sarah Ferguson, mor til en lille dreng.

Drengen kom til verden på på The Portland Hospital og den stolte far, Jack Brooksbank, deltog ved fødslen, lød det fra det britiske kongehus i et opslag på Instagram.

Powered by Labrador CMS