Baby-lykke: Nybygger-vindere er blevet forældre

Lise Vandborg og Michael Stig Christensen, der vandt et helt hus i TV2-programmet Nybyggerne, har også udvidet familien.

Lise og Michael har i dag skrevet under på skødet til drømmehuset. Nu er parret også blevet forældre. Foto: Henrik Ohsten/TV2.
Udgivet Opdateret

22-årige Lise Vandborg, der sammen med – nu gemalen – Michael Stig Christensen vandt Nybyggerne på TV2, har kort før det nye år født en velskabt dreng til parret, der således er blevet husejere, mand og kone og forældre på særdeles kort tid.

Fødslen afsløres på parrets fælles Facebook-profil, hvor de sammen opdaterer fra livet som TV-program-husejer.

– Godt nytår til jer! Herhjemme er der kommet en ny lille fis til verden. Han kom i torsdags og det gik så godt, beretter parret.

Kendte.dk har rettet henvendelse til Lise Vandborg for at høre, hvordan det er at være nybagt forælder, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelse. På Instagram skriver hun dog:

– Vi har bare stornydt vores lille trold de sidste par dage, og i går var han æresgæsten ved nytårsbordet med sin fine lille butterfly. Han er for skøn.

Du kan se hele opslaget og billedet under artiklen.

Vandt spritnyt hus

2016 har været fyldt med begivenheder for 22-årige Lise og 23-årige Michael, der vandt Nybyggerne allerede i marts, blev gift i august og altså blev beriget med en søn i december måned.

Ifølge TV2, der oprindelig sendte programmet Nybyggerne, så har Michael og Lise siden fødslen haft besøg af familiemedlemmer i det hus i Farum, de vandt efter at have deltaget i TV-programmet.

– Nu stornyder vi hinanden og barsler hele januar, skriver parret på Facebook.


Powered by Labrador CMS