Årets "Vild med dans" skiller sig ud

En ny dommer, en ny vært og en paraatlet blandt deltagerne gør årets udgave af "Vild med dans" til en anderledes og rørende sæson, mener dommer Jens Werner.

Udgivet Opdateret

"Vild med dans" blænder op for sin 19. sæson den 9. september, men selv om det på papiret ligner, at programmet bare tager endnu en svingom, kommer den nye sæson til at skille sig markant ud fra de foregående 18 udgaver af den uhyre populære dansedyst.

Det mener dansedommeren Jens Werner.

En meget anderledes sæson

Han har siddet bag dommerbordet siden programmets begyndelse tilbage i 2005.

- Det bliver en meget anderledes sæson, i og med at der er specielt tre mennesker, som er anderledes end tidligere, siger Jens Werner på den røde løber til årets Zulu Comedy Galla og ridser op:

- Jeg får ny kollega ved siden af mig, Sonny Fredie-Pedersen. Der kommer ny vært i Martin (Johannes Larsen, red.), og så er der for første gang nogensinde i "Vild med dans" en paraatlet med.

Det er 29-årige Daniel Wagner Jørgensen, der mistede sit ene ben som 14-årig i en ulykke på en trampolin.

Daniel Wagner skal lære at mestre hæl og tå med den forsvarende Vild med dans-vinder, Asta Björk. (Arkivfoto).
Daniel Wagner skal lære at mestre hæl og tå med den forsvarende Vild med dans-vinder, Asta Björk. (Arkivfoto).

Han skal lære at mestre hæl og tå med den forsvarende Vild med dans-vinder, Asta Björk.

Jens Werner har med sine meddommere, Anne Laxholm, Marianne Eihilt, Nikolaj Hübbe og Sonny Fredie-Pedersen, drøftet, hvordan de skal forholde sig til i forhold til bedømmelsen.

Bliver meget rørende

- Jeg kan ikke tale for de andre fire - det må selv udtale sig om - men fra livet og op dømmer jeg på fuldstændig lige fod med de andre nydansere. Men fra livet og ned er det en konkurrence i hans egen konkurrence, siger Jens Werner og uddyber:

Jens Werner har været dommer i 'Vild med dans' siden programmets begyndelse i 2005. (Arkivfoto).
Jens Werner har været dommer i "Vild med dans" siden programmets begyndelse i 2005. (Arkivfoto).

- Det vil sige, at jeg starter med at se, hvad han kan, og så vil jeg give ham nogle konstruktive informationer om, hvad han så kunne gøre med sit ene ben og sit reserveben. Jeg tror, det bliver meget anderledes - og meget rørende, lyder det fra den 58-årige dansedommer.

"Vild med dans" får premiere på TV 2 og TV 2 Play den 9. september klokken 20.00.

Powered by Labrador CMS