Årets bedste film: De kan vinde en Oscar

En håndfuld film er med i opløbet til at modtage en Oscar for årets bedste film.

Udgivet Opdateret

Det er den fornemmeste pris at modtage ved Oscar-uddelingen. Og igen i år er konkurrencen hård.

Store blockbustere som Joker, 1917 og Once Upon a Time in Hollywood er bare nogle af de film, der kan løbe med den værdifulde pris.

I videoen ovenfor kan du se, hvilke film, der er nomineret i kategorien bedste film ved Oscars.

Joker er topscorer

Da nomineringer til Oscar-uddelingen 2020 blev annonceret, var det filmen Joker, der var den film, der har modtaget flest nomineringer. Joker er nomineret i 11 kategorier.

Lige i hælene på Joker følger krigsdramaet 1917, gangsterfilmen The Irishman og Tarantino-filmen Once Upon a Time in Hollywood, der hver især er nomineret i 10 kategorier.

Mens den helt store overraskelse var den koreanske Parasite, der er nomineret seks gange ifølge Kino.

Bafta afslører Oscar-vinder

Selv om vinderen af bedste film-kategorien først bliver afsløret den 9. februar, når Oscar-statuetterne skal uddeles, så er der allerede nu en indikation på, at det er 1917, der løber med den prestigefyldte pris.

For det har længe været en tradition, at den film, der vinder en Bafta for årets bedste film også er den, der løber med en Oscar i selvsamme kategori, skriver DR.

1917 handler om Første Verdenskrig, hvor filmens to hovedkarakterer bliver sendt på en grufuld rejse igennem skyttegravene for at meddele en bataljon om, at de er ved at træde ind i et baghold.

Powered by Labrador CMS