Archies første fødselsdag bliver langt fra som planlagt

Det bliver kun med sig selv på gæsteliste, når Harry og Meghan på onsdag fejrer deres søns 1 års fødselsdag.

Udgivet Opdateret

Det føles som om, det kun er kort tid siden, omverdenen så de første billeder af Harry og Meghans søn. Men virkeligheden er, at Archie, der er nummer syv i den britiske tronarvefølge, fylder 1 år på onsdag den 6. maj.

Artiklen fortsætter under videoen

Det bliver en dag, som vil være aldeles utraditionel for en kongelig. Iøvrigt som hele den lille purks opvækst har været. Blandt andet fordi Harry og Meghan har meldt sig ud af kongefamilien, i hvert fald som fremtrædende medlemmer, og nu bor i USA men også på grund af coronakrisen.

Ifølge Mirror var der planlagt en større fest med ganske prominente navne på gæstelisten. En række af parret kendis-venner skulle nemlig have været med til at fejre Archie. For eksempel skulle tennislegenden Serena Williams, skuespillerinden Priyanka Chopra samt Amal og George Clooney, inviteres.

Der var angiveligt også planlagt en rejse til England, så hertugparret og Archie kunne tilbringe tid sammen sammen med dronningen og andre medlemmer af den nære familie.

Men ingen af delene bliver til noget. Californien, hvor den lille familie nu bor, er mere eller mindre lukket ned på grund af coroana krisen og Meghan ønsker helt forståeligt ikke at tage nogen risiko med hverken gæster eller rejse, har en royal kilde forklaret.

”Ideen var, at Archies første fødselsdag på en eller anden måde skulle markeres sammen med nogle fra den nærmeste familie, når de kom til England,” siger kilden.

Fejret bliver Archie selvfølgelig alligevel, selv om det fysisk kun bliver sammen med mor og far. Det vil givetvis også myldre ind med hilsener via videoopkald. I hvert fald forventes det, at såvel oldemor, dronning Elizabeth, og bedstefar, prins Charles, vil være på pletten.

Håbet for mange er også, at der i anledning af dagen vil blive offentliggjort et nyt foto af den lille dreng, for det er unægtelig ikke meget, offentligheden har set til ham.

Vi så et glimt af ham to dage efter, han blev født, der var billeder af ham på instagram i forbindelse med fars dag i juni og i forbindelse med hans dåb i juli. Desuden fra besøget hos Desmond Tutu i Sydafrika i september og fra Canada i julen, hvor han og Harry blev afbildet iført uldne huer. Men det er også alt.

Powered by Labrador CMS