Archie er en lille tillidsfuld gut

Det nyeste medlem af den britiske kongefamilie har haft en herlig og forkælet jul med sine forældre i Canada.

Udgivet Opdateret

Godt nok har det nyeste skud på stammen i den britiske kongefamilie ikke fejret julen med sin royale familie i Sandringham. Men han har til gengæld haft en herlig tid i Canada sammen med sine forældre, hertugen og hertuginden af ​​Sussex. Han har i den grad hygget sig.

Ifølge Harpers Bazaar har en kilde røbet overfor Us Weekly, at Archie er godt på vej til at blive en selvsikker og tillidsfuld lille gut.

Artiklen fortsætter under videoen

“Han elsker at blive underholdt. Nogle børn bliver generte eller nervøse når de møder nye menneske, men ikke Archie. Han vil tale og lege med alle”, fortæller kilden, der også røber, at Archie er blevet godt og grundig forkælet i julen.

“Archie er hele verden for Meghan og Harry, og de kan ikke lade være med at forkæle ham. Til jul fik han bøger, byggeklodser og et bassin fyldt med bolde af sin mor og far. Ikke ekstravagante gaver, men helt almindeligt legetøj. Det er tydeligt, de ønsker, Archie skal have det så sjovt som muligt”, siger kilden.

Historien om Archies første jul kommer i kølvandet af, at Meghan og Harry har frigivet et helt nyt foto af deres søn på Instagram. Her ser man Archie iført hue og støvler i sin storsmilende fars arme i Canada. Billedet har en fantastisk baggrund med både en sø og bjerge.

Powered by Labrador CMS