Anne, Sanne og Lis er tilbage: Her er dommen

Torsdag startede de tre pop-damer deres længe ventede turne i Aalborg. Thomas Treo var i salen.

Udgivet Opdateret

Nogle elsker ham, nogle hader ham.

Ét er dog sikkert: Der var ikke ligefrem kærlighed i Ekstra Bladets Thomas Treos anmeldelse af Anne, Sanne og Lis’ turnestart torsdag aften i Gigantium i Aalborg.

Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen er tilbage efter mange års respektive solokarrierer. Til Treos store fortrydelse.

“Dengang kunne sangerinderne for eksempel synge. Det kniber nu”, skriver han blandt andet.

Også hallens lyd får en afklapsning med på vejen – den skulle have været så dårlig, at selv ordene mellem sangene blev nærmest uhørlige.

Treo kalder det hedengangne Anne Linnet Bands numre for en ‘kold omgang blegfunky pop’, der hører en anden tid til.

At trioen havde udvidet sætlisten med hits fra solokarrierne, kalder han for en (tiltrængt) falliterklæring.

To ud af de tre numre, som anmelderen fremhæver hører da også til solopladerne: Lis Sørensens “Ind til dig igen” og Linnets “Tusind stykker”, mens “Det’ ikke det du siger” – Anne Linnet Bands nok største hit – også bliver fremhævet. Men så slutter det også med roserne;  heller ikke backingbandet The Antonelli Orchestra fik Treo til at smide anmelderblokken og klappe begejstret i hænderne.

“Det er muligt, damerne kan spille sig varme i løbet af de næste måneders massive sommertogt. Man kan håbe, det bliver bedre. Det kan ikke blive meget værre. Forhåbentlig gør de det ikke igen om 39 år”, slutter anmeldelsen.

Powered by Labrador CMS