Andreas Odbjerg fik sin Sabrina

Sangeren Andreas Odbjerg og filminstruktøren Sabrina Ferguen kan nu kalde sig for mand og kone

Udgivet Opdateret

Juleaften 2021 friede sangeren Andreas Odbjerg til sin kæreste, filminstruktøren Sabrina Ferguen.

Og nu har parret vekslet forlovelsen til ægteskab: De har nemlig giftet sig. Det afslører den nygifte gom på Instagram, hvor han har delt en række bryllupsbilleder.

- 12/08/23 bedste dag i mit liv, skriver Andreas Odbjerg.

- Mit livs kærlighed

Også bruden har delt en række bryllupsbilleder på sin Instagram-profil.

- Mit livs kærlighed, skriver hun.

Det var også på det sociale medie, at Andreas Odbjerg og Sabrina Ferguen annoncerede forlovelsen for deres følgere, et par dage efter frieriet havde fundet sted.

Andreas Odbjerg havde kæresten, Sabrina Ferguen, med på den røde løber til uddelingen af det hedengangne Zulu Awards i 2021. (Arkivfoto).
Andreas Odbjerg havde kæresten, Sabrina Ferguen, med på den røde løber til uddelingen af det hedengangne Zulu Awards i 2021. (Arkivfoto).

Meget nervøs

Ifølge Sabrina Ferguen havde hun aldrig set Andreas Odbjerg så nervøs, som inden han gik på knæ.

- Det var det nemmeste ja! Er helt overvældet og lykkelig - tusind tak for alle de dejlige beskeder, skrev hun som tekst til et kyssebillede af de to.

Det samme billede delte Andreas Odbjerg.

- Elsker dig for evigt

- Hun sagde ja, jublede han i opslaget på det sociale medie og henvendte sig herefter direkte til sin Sabrina:

- Jeg elsker dig for evigt og evigt og evigt, skrev han med versaler.

Sang dedikeret til fruen

Man siger, at musikken er følelsernes sprog, og kærligheden til Sabrina Ferguen kan man også høre på Andreas Odbjergs debutalbum, "Hjem fra fabrikken", som udkom sidste år.

Andreas Odbjerg står bag sange som 'Føler mig selv 100' og 'I morgen er der også en dag', og så synger han omkvædet på Tobias Rahims megahit 'Stor mand'. (Arkivfoto).
Andreas Odbjerg står bag sange som "Føler mig selv 100" og "I morgen er der også en dag", og så synger han omkvædet på Tobias Rahims megahit "Stor mand". (Arkivfoto).

ANDREAS ODBJERG

Den danske sanger og sangskriver er en af de mest spillede danske artister lige nu, og numre som ”Føler mig selv 100”, ”I morgen er der også en dag” og ”STOR MAND” har i dén grad cementeret Andreas Odbjergs stjernestatus. 

Han har i 2021 vundet to priser ved Danish Music Awards som henholdsvis ’Årets Nye Danske Navn’ og ’Årets Sangskriver’, og han modtog også prisen ’P3 Lytterhittet’ for nummeret ’STOR MAND’ sammen med Tobias Rahim.

I februar modtog Andreas Odbjerg to ZULU Awards for ‘Årets Kunstner’ og ‘Årets Hit’, og i marts høstede han også to GAFFA-priser i kategorierne ’Årets Danske Hit’ og ’Årets Sangskriver ’. Andreas Odbjerg har netop udgivet sit debutalbum, som bærer titlen ’Hjem fra fabrikken’.

Kilde: Grøn

Pladen rummer blandt andet kærlighedshymnen "Wendy", som er dedikeret til Sabrina Ferguen, har sangeren tidligere fortalt ifølge Se og Hør.

Powered by Labrador CMS