Amin Jensen vil i byrådet: Det vil han kæmpe for!

Hvis Amin Jensen kommer i Hvidovre Byråd vil han både kæmpe for flere smil og færre frustrationer.

Komikeren Amin Jensen stiller op til byrådsvalget i Hvidovre. Foto: Jeppe Bjørn Vejlø/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Entertainer og operasanger Amin Jensen går ind i politik og stiller op til kommunalvalget i Hvidovre for Nationalpartiet.

Han ser frem til at præge udviklingen i byen og være med til at gøre en forskel for andre.

Han mener, at det står helt galt til i Hvidovre:

– Med bevæggrund i min egen sag, har jeg fundet ud af, at Hvidovre Kommunes politik blandt andet er at de nægter at svare folk i sager. Og nu har jeg 25 års erfaring i showbizz. Der kan jeg jo hjælpe. Som det er nu kommer der jo stort set ingen til kulturelle arrangementer i byen, siger Amin Jensen til Kendte.dk.

Reklameskilt måtte pilles ned

Amin Jensen havde i januar sat en 9,6 kvadratmeter stor reklameskærm op uden for sit hjem.

Han havde dog ikke søgt om tilladelse. Det fortrød komikeren og i maj modtog Hvidovre Kommune en ansøgning om dispensation til at skiltet måtte hænge der. Det har BT tidligere skrevet.

Men efter naboklager endte sagen i Teknik- og Miljøudvalget. Her blev det afvist, at give tilladelse til, at det store farvestrålende skilt kunne blive hængende:

– At jeg stiller op til byrådet har intet med reklameskiltet at gøre. Så vil jeg jo være inhabil. Men det er måden, som kommunen agerer på over for borgerne, der er helt forrykt. Her vil jeg gøre en forskel. fortæller Amin Jensen til Kendte.dk.

– Jeg så gerne, at Hvidovre Kommune fik sin egen festuge, sin egen operafestival og en revy og i den grad få Hvidovre på landkortet for noget positivt, siger Amin Jensen i en pressemeddelelse.

Hans fokusområde tæller både dem, der sætter et smil på læben og dem, der kan få smilet til at stivne.

– Jeg vil kæmpe for, at alle borgere får en lovlig og retfærdig behandling fra kommunens side og en konsekvens, hvis ikke det sker. Den stemme vil jeg rejse, siger Amin Jensen.

Første gang Nationalpartiet forsøger sig til byråd

Nationalpartiet blev stiftet i 2014 og har siden forsøgt at blive opstillingsberettiget til Folketinget – foreløbig uden held.

Det er blandt andet kendt for, at digteren Yahya Hassan forgæves stillede op som kandidat til Folketinget på partiets vegne.

Formand for Nationalpartiet Kashif Ahmad er byrådsmedlem i Hvidovre og spidskandidat, men det er første gang, at Nationalpartiet stiller op til kommunalvalget.

– Han er et kreativt friskt pust, som er yderst tiltrængt i det politiske landskab i Hvidovre. Han har et drive og engagement og ikke mindst har han modet til at kalde en spade for en spade, siger formanden.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS