Alexandra skærer million-luns af prisen

Hun har dog hevet omkring fire millioner ind

Grevinden måtte gå ned i pris. Men nu er villaen solgt
Grevinden måtte gå ned i pris. Men nu er villaen solgt
Udgivet Opdateret

Grevinde Alexandra har netop solgt sin villa i Charlottenlund nord for København. 

Det 215 kvadratmeter store hus blev oprindeligt udbudt til salg for næsten 15 millioner kroner – men nu viser tinglysningen af handlen, at grevinden har været til at forhandle med.

Ifølge boligmediet Boliga.dk har grevinden nemlig fået 13.750.000 kroner for sin nu tidligere adresse.

Trods prisafslaget på 1,25 millioner kroner har Grevinde Alexandra dog kunnet høste lidt på salget, når der vel at mærke ikke tages højde for eventuelle forbedringer på ejendommen. 

Da grevinden købte huset tilbage i 2017 var det nemlig for 9.950.000 kroner.

Lang tid undervejs

Huset, der fordeler sine mange kvadratmeter på seks værelser, blev oprindeligt udbudt til salg hos ejendomsmægleren Lützau i januar og var ti måneder undervejs – dermed har salgsprocessen strakt sig noget længere end gennemsnittet i det yderst eksklusive postnummer 2920 Charlottenlund.

Ifølge Boliga.dks oplysninger har det nemlig i gennemsnit taget godt og vel 2,5 måneder at få villaerne solgt i området i år.

Solgt fra nytår

De nye ejere af Grevindens adresse overtager villaen ved årsskiftet, men det betyder ikke, at Grevinde Alexandra nu skal til at lede efter ny bolig:

Hun har nemlig allerede fundet et nyt sted at bo. 

Grevinden bytter huset ud med en lejlighed
Grevinden bytter huset ud med en lejlighed

Ifølge Boliga.dks oplysninger købte Grevinde Alexandra nemlig en lejlighed på 168 kvadratmeter i Salomons Palæ midt i København tilbage i januar i år. 

Prisen på lejligheden lød på 11,6 millioner kroner.

Grevinde Alexandra var gift med Prins Joachim fra 1995 til 2006 og sammen har de sønnerne Prins Nikolai på 22 år og Prins Felix på 19 år.

Se Grevinde Alexandras nu tidligere hjem her

Powered by Labrador CMS