Alexandra: Har altid noget kørende

Grevinden åbnede op om privatlivet efter Parkinson Unity Walk i København. Og så er hun klar til en tur ad Caminoen i Spanien

Udgivet

Siden 1997 har grevinde Alexandra haft hvervet som protektor for Parkinsonforeningen.

Og ved middagstid lørdag spadserede hun traditionen tro af sted i de københavnske gader og stræder sammen med hundredvis af andre, der blev akkompagneret af frisk sambamusik.

- Jeg kan rigtigt godt lide at støtte op om det, men jeg er også blevet ældre, så der kommer nok et tidspunkt, hvor jeg hopper over i andre ting, sagde den 59-årige Grevinde af Frederiksborg til Kendte.dk.

Nyt mellemnavn

For nylig skiftede Alexandra sit mellemnavn Christina ude med Emiliah. Årsagen holdt hun dog for sig selv. Hun ville ikke ud med om beslutningen er truffet på baggrund af samtale med en numerolog.

- Nogen ting, vil jeg gerne holde for mig selv, men Jeg vil gerne understrege, at det kun er mellemnavnet, og hverken for eller efternavn, lød det.

Tager Caminoen til sommer

Grevinde Alexandra forbereder sig til en tur ad Caminoen i Spanien til sommer.

- Jeg gør det sammen med en veninde, og vi skal gå 25 kilometer om dagen i ti dage. Det skulle også give mental energi, sagde hun om pilgrimsrejsen til Santiago de Compostela.

Alexandra glæder sig til at rejse af sted med sønnerne til sommer.

Nyt med kærligheden

I forhold til kærligheden åbnede hun også op.

- Der er altid noget kørende, men dog ikke noget seriøst endnu, afslørede grevinden, der understregede, at hun først og fremmest forsøger at nyde livet med veninder, venner og familie, og at livet aldrig står stille hos hende.

Rejser med sønnerne

Sønnerne Nikolai, 24 og 21-årige Felix besøger ofte deres mor, og alle tre har boliger i det indre København.

- Deres kærester har jeg også hilst på, og det er jo dejligt, sagde Alexandra, der ser frem til sommerferie med sønnerne.

- Vi skal på sommerferie. Sidste år var det Spanien, og i år tager vi et andet sted hen, sagde hun.

Powered by Labrador CMS