Aldrig set før i overlevelsesprogram

I den kommende sæson af "Alene i vildmarken" har DR inviteret syv danskere, som alle har særlige specialer, der kan give dem en fordel i konkurrencen

Udgivet Opdateret

Alene i vildmarken - sæson 8

Deltagerne sendes til den finske del af Lapland, 300 km nord for polarcirklen.

Sæsonen byder på ekstreme overlevelsesudfordringer med kulde, sne og is.

Deltagerne har specielle færdigheder som lystfiskeri og buejagt.

De får lov til at medbringe tre specialgenstande og har tilladelse til at jage.

Blandt deltagerne er en sygeplejerske og en dyrlæge med jagterfaring.

Premiere den 7. marts på DRTV og DR1.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

DR har drejet globussen og sender for første gang deltagerne i "Alene i vildmarken" til den finske del af Lapland cirka 300 kilometer nord for polarcirklen.

Dermed er sværhedsgraden øget betydeligt, lyder det fra public service-stationen, som kalder den ottende sæson af overlevelsesprogrammet for hårdere og mere krævende end nogensinde.

Deltagerne i årets udgave af "Alene i vildmarken" besidder færdigheder, der kan give dem en fordel i konkurrencen, som i alt sin enkelhed handler om at overleve længst tid ude i vildmarken.

Får deres sag for

Deltagerne har blandt andet færdigheder inden for lystfiskeri og buejagt.

- I år har vi haft et ønske om at caste deltagere med særlige skills, som kan hjælpe dem i vildmarken. 

- Men de får også deres sag for, fordi de aldrig har testet sig af på denne ekstreme måde, hvor de skal overleve helt alene, siger redaktør Stine Preem i pressemeddelelsen.

Blandt de syv deltagere finder man den 32-årige dyrlæge Ulrik, der også er jagttegnsunderviser og selv har nedlagt storvildt og vildsvin. (PR-foto).

Kulde

Oven i kommer denne sæsons deltagere til at kæmpe med en kulde, som ikke er set før i den danske udgave af programmet, med sne og is på søerne.

- Vi synes, det er spændende og inspirerende at se, hvordan de anvender deres unikke erfaringer. Samtidig tror vi, at seerne også vil lære en masse nyt, lyder det videre i pressemeddelelsen fra redaktør Stine Preem.

Må jage

Som noget nyt får deltagerne lov til at vælge tre genstande, som passer til deres speciale, og som de mener, vil hjælpe dem i overlevelsen, lyder det fra DR.

Derudover har deltagerne også tilladelse til at jage, da det er tilladt at nedlægge bestemte dyr i det område, de skal overleve i.

Sygeplejerske deltager

Blandt årets deltagere finder man blandt andre den 33-årige sygeplejerske Anne, der er passioneret lystfisker, og den 32-årige dyrlæge Ulrik, der også er jagttegnsunderviser og selv har nedlagt storvildt og vildsvin.

Ottende sæson af "Alene i Vildmarken" har premiere den 7. marts på DRTV og DR1.

Powered by Labrador CMS