Aldrig set før: Besøg var helt særligt

Det var ganske uhørt, at Kate og dronning Elizabeth var til en officiel begivenhed blot de to.

Dronning Elizabeth og hertuginde Kate ankom sammen til Bush House på King’s College Strand University. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER FRA BESØGET. Foto: Scanpix
Dronning Elizabeth og hertuginde Kate ankom sammen til Bush House på King’s College Strand University. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER FRA BESØGET. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Det er knapt et år siden, at William og Kate blev forældre for tredje gang, da de fik lille prins Louis. Men selvom der er masser af bleskift, hygge og leg på programmet, så er det vist sikkert at sige, at det royale par har samlet depechen op igen. De tager nemlig til den ene officielle begivenhed efter den anden.

Kate Middleton har nemlig strammet bue og er begyndt at tage til alskens arrangementer, men tirsdag skete der noget, som er hidtil uset. Kate Middleton tog nemlig til et royalt arrangement med dronning Elizabeth, da de besøgte det højteknologiske universitet King’s College Strand University i London.

Det er ellers efterhånden en tradition, at Kate oftest tager ud til royale opgaver med sin husbond eller hertuginde Meghan og Harry. Men dette var ikke tilfældet tirsdag. Det var nemlig første gang, at dronning Elizabeth havde inviteret hertuginden af Cambridge med på opgave uden en mandlig deltager.

Og i det britiske kongehus spekulerer man I, at det er nu, at træningen som dronning rigtig er igang. De to har været på en royal opgave sammen tilbage i 2011 til en udstilling, men denne var på Buckingham Palace. Og det er påfaldende, at hertuginden af Cambridge måtte vente mere end otte år og tre børn, før hun fik lov til at deltage i et arrangement med overhovedet i det britiske kongehus – fordi allerede en måned efter Harry og Meghans bryllup, der blev Meghan Markle nemlig taget med på opgave af dronning Elizabeth.

Siden prins Philip trak sig fra sin royale pligter, så har det ikke været unormalt at se, at dronningen har været til officielle pligter alene, selvom passet siger 92 år.

Powered by Labrador CMS