Afslører: Her skal prinsessen føde

Dronning Elizabeths niende oldebarn er hastigt på vej

Prinsesse Eugenie og hendes mand Jack Brooksbank bliver snart forældre. Foto: 2019. David Mirzoeff/ Pool via REUTERS
Udgivet Opdateret

Det tegner til, at der snart er en familieforøgelse på vej i det britiske kongehus.

Det britiske medie Hello Magazine mener således at vide, at dronning Elizabeths barnebarn prinsesse Eugenie er sat til at føde midt i februar.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Det har længe været kendt, at prinsessen venter barn med sin mand, Jack Brooksbank, men det har ikke været offentliggjort, hvornår prinsessen efter planen skal føde.

I forbindelse med offentliggørelsen af graviditeten tilbage i september sidste år, løftede prinsesse Eugenie dog en smule af sløret for, hvornår dronning Elizabeth kan vente sit niende oldebarn.

“Jack og jeg er så spændte på starten af 2021”, skrev hun dengang.

Får næppe royal titel

Ifølge People får det nye britiske, kongelige barn næppe en royal titel.

Traditionelt bliver de kongelige tildelt titler på deres bryllupsdag af prinsesse Eugenies bedstemor, dronning Elizabeth.

Prins Harry modtog et hertugdømme på sin bryllupsdag med Meghan Markle i maj 2018, hvilket officielt gjorde dem hertug og hertuginde af Sussex. På samme måde blev prins William og Kate Middleton udnævnt til hertug og hertuginde af Cambridge ved deres 2011 bryllup.

Men da prinsesse Eugenie og Jack blev gift, modtog de ingen nye titler. Han er kendt som ‘Mr. Brooksbank, mens hun fra fødsel har titel af prinsesse.

Prinsessen tjener også sine egne penge. Ud over at optræde som kongelig i forbindelse med officielle begivenheder og indenfor velgørenhed, er hun ansat som leder på det London baserede kunstgalleri Hauser & Wirth.

Powered by Labrador CMS