Adele skrækslagen

Verdensstjernen skal prøve kræfter med jobbet som TV-vært i den bedste sendetid.

Udgivet Opdateret

Også de helt store kan tilsyneladende få sceneskræk. Det må sågar verdensnavnet Adele, der har prøvet det meste, sande. Hun skriver det endda selv på Instagram. Se opslaget lidt længere ned i artiklen.

Den britiske soul- og jazzsangerinde debuterer lørdag den 24. oktober som TV-vært på det ikoniske show ‘Saturday Night Live’ der er blevet vist i den bedste sendetid på det amerikanske TV-netværk NBC siden den 11. oktober 1975. I den forbindelse hun har sat sig til tasterne.

Artiklen fortsætter under videoen

Hun vil ifølge Page Six få selskab af blandt andre singersong-writer H.E.R. som aftenens specielt indbudte musikalske gæst ved showet.

“Jeg er så begejstret for dette !! Og også helt skræmt. Min første værtsrolle nogensinde og så for Saturday Night Live af alle ting !!!! ” skriver den tidligere Grammy-vinder på Instagram.

“Jeg har altid ønsket at prøve det bare en enkelt gang. Rulle ærmerne op og kaste mig helt ud i det. Tiden har bare aldrig været til det. Men hvis det nogensinde er tid til, at nogen overhovedet springer på hovedet ud i den dybe ende med lukkede øjne og håber på det bedste, er det i 2020. Ikke?” fortsætter hun.

Helt nyt er Saturday Night Show dog trods alt ikke for stjernen. Hun har tidligere optrådt i showet som speciel, musikalsk gæst i både 2008 og igen i 2015.

Powered by Labrador CMS